HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İnsanı bir şey paylaştığına pişman ediyorsunuz.
İyilik yapıyoruz herkes faydalansın diyoruz sanırım hata yapıyorum gidip alman forumlarında elin gavurlarına paylaşsam daha iyi olacak sanırım !
Hahaha bunları oralardan alıntı yapıyorsunuz zaten. :l03::l03:
KardeşimAllahım Yarabbim sonunda pack dimi ismindende anlıyorsan.. xMetin2 Auto Patcher v2.0
Peki arkadaşım öyle diyorsanız öyledir konuyu kilitleyin bende linkleri kaldırıyorum.
Daha öncede konu böyle baltalandı bu da sondu yeter dilim yandı sizden yeterince...
Aklıma durumla ilgili çok güzel bir ata sözü geldi "Eşek hoşaftan ne anlar ki"

Peki arkadaşım öyle diyorsanız öyledir konuyu kilitleyin bende linkleri kaldırıyorum.
Daha öncede konu böyle baltalandı bu da sondu yeter dilim yandı sizden yeterince...
Aklıma durumla ilgili çok güzel bir ata sözü geldi "Eşek hoşaftan ne anlar ki"![]()
Lan çoşma alttarafı bi konu paylaşmışsın sanki metin2 tarihinin en iyi patcher amelelik diz boyu. :l03:
Hahaha bunları oralardan alıntı yapıyorsunuz zaten. :l03::l03:
Git o forumda arama yap ve oradaki paylaşılan dosyayı indir içerisindeki trojenleri gör

Ahh ahh türk milleti işte anca içine sokacaksın trojeni çakacaksın shell'i vereceksin...
Ancak böyle konular sizin için değerli emek denilen şey sizin mantığınızda o !
eşeğin ne anladığını nereden biliyorsun?Peki arkadaşım öyle diyorsanız öyledir konuyu kilitleyin bende linkleri kaldırıyorum.
Aklıma durumla ilgili çok güzel bir ata sözü geldi "Eşek hoşaftan ne anlar ki"![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)