HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Cross Fire dosyalarında değişiklik yaptıysanız eğer oyunda "Hata Raporu Gönder" (Send Error Report) hatası almanız çok normaldir. Bu hatayı düzeltme için aşağıdakileri yapmanız gerekmektedir.
1-CF dosyalarında yaptığınız değişiklikleri geri alınız.
2-System.dat dosyasını silin ve oyunu çalıştırın (Varsayılan ayarlarla yeni bir tane oluşturun).
3-Oyunu tamamen bilgisayarınızdan kaldırın ve yeniden indirip yükleyin.
Son olarak belirtmek isteriz ki, CF dosyalarında değişiklik yapılırsa Z8 size hatalar konusunda destek vermez..
**System.dat --> Belgelerim/Crossfire/system.dat
1-CF dosyalarında yaptığınız değişiklikleri geri alınız.
2-System.dat dosyasını silin ve oyunu çalıştırın (Varsayılan ayarlarla yeni bir tane oluşturun).
3-Oyunu tamamen bilgisayarınızdan kaldırın ve yeniden indirip yükleyin.
Son olarak belirtmek isteriz ki, CF dosyalarında değişiklik yapılırsa Z8 size hatalar konusunda destek vermez..
**System.dat --> Belgelerim/Crossfire/system.dat
bende aynen bilgisayara format attım crossfireyi yükledim ama send eror hatası verdi değişiklik falanda yapmadım defalarca sildim yükledim aynı hatayı veriyor arkadaşlar bi çözümü varsa lütfen yardım edin şimdiden tşk
arkadaşlar virüs programınız varsa devre dışı bırakın veya bilgisayardan kaldırın iyi oyunlar 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)