Hidayet Türkoğlu, 'Geleceğimizin Çocukları' Vakfı adına düzenlediği yardım organizasyonunun ardından NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Hido, "Bir gün mutlaka Türkiye'ye dönüp, basketbolu burada bırakacağım" dedi.
"LOKAVT HERKESİ OLUMSUZ ETKİLEDİ"
NBA'de bu sezon yaşanan lokavt süresinin herkes için olumsuz olduğunu ve sıkışık sezondan oldukça önemli sakatlıklar yaşandığını söyleyen Hidayet, "Lokavt sürecinden kimse memnun kalmadı. Çok değerli sporcu arkadaşlar sakatlık yaşadı. Önümüzdeki sezon, normal sezona dönülüyor. Çok tuhaf bir sezondu. Orlando Magic'te de istenmeyen olaylar gelişti. Dwight Howard'ın sakatlığı ve ondan sonra Van Gundy'nin sezon biter bitmez kovulması. Biraz tuhaf bir sezondu diyebiliriz ama allahtan sakatlık olmadan atlattık" dedi.
"BASKETBOLU TÜRKİYE'DE BIRAKMAK İSTİYORUM"
Kariyer planları içinde basketbolu Türkiye'de noktalamak istediğini dile getiren Hido, "Geleceğe yönelik yatırımlarımızın çoğu Türkiye'de. Birgün mutlaka evimize döneceğiz. Ama 2 sene sonra mı yoksa şimdi mi karar veremiyorum. Ama hayalimdeki şey; gelip basketbolu Türkiye'de noktalamak" diye konuştu.