HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yarışmanın konusu: bir zamanlar turkmmo köyü varmış sonra su olaylar olmus
soyle bıtmıs dıye
hikayenin yazılışında kulanılacak şeyler ve kuralar
1.düzgün türkçe
2.Argo kelime olmucak
3.oyunun adminleri yani cysero, beelen vb kendınızıde eklıye bılırsınız ama herseyı sız yapmayın baska arkadaslarınızıda ekleyın
4.aqw icindeki chaos lordlarını koyup heycan katabilirsiniz (bence cok iyi bir fikir)
5.aqw nin icindeki chaos,good,evil olcak (bunu yazmamın sebebi biraz heycan katın)
güzel bir hikaye yazın
charlar ezık ama char yok baska elımde suan
1ciye verilecek char
2.ciye verilecek char
tabi bu hikayelernizi buraya yazmıcaksınız ben mesaj kutumu bosaltcam oraya
bu kuralar ve tuiolarla yolıcaksınız mesaj kutuma 2-3 gun surenız var benım hepsını okumam 1 gun surer cunku odul kotu bende bılıyorum
elıme guzel char gecınce yapcam gıne yarısmayı
hıkayeyı 1 kere yolayabılırsınız aksı taktrıde yoluyanın hıkayesını sılcem
iyi sanslar
soyle bıtmıs dıye
hikayenin yazılışında kulanılacak şeyler ve kuralar
1.düzgün türkçe
2.Argo kelime olmucak
3.oyunun adminleri yani cysero, beelen vb kendınızıde eklıye bılırsınız ama herseyı sız yapmayın baska arkadaslarınızıda ekleyın
4.aqw icindeki chaos lordlarını koyup heycan katabilirsiniz (bence cok iyi bir fikir)
5.aqw nin icindeki chaos,good,evil olcak (bunu yazmamın sebebi biraz heycan katın)
güzel bir hikaye yazın
charlar ezık ama char yok baska elımde suan
1ciye verilecek char
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2.ciye verilecek char
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
tabi bu hikayelernizi buraya yazmıcaksınız ben mesaj kutumu bosaltcam oraya
bu kuralar ve tuiolarla yolıcaksınız mesaj kutuma 2-3 gun surenız var benım hepsını okumam 1 gun surer cunku odul kotu bende bılıyorum
elıme guzel char gecınce yapcam gıne yarısmayı
hıkayeyı 1 kere yolayabılırsınız aksı taktrıde yoluyanın hıkayesını sılcem
iyi sanslar
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Artix hileyi kes AQW Event Spoilers Offical Page den gördün konuyu burda biri güzel hikaye yAZCAk sende ödülü kazancan ve o herolara değmez git başka yerde yap hileni