mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

İnternet Ipsi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boorack147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 380
Bizim modem masaüstüne baglı ben leptoptan giriyorum bu sabah blog tv de yayından ban yedim modeme res atınca ıp degişiyor diye biliyordum ZYXEL KULLANIYORUM modeme res attım ıp yine degişmedi bundan 1 kac hafta önce masaüstünde internet kopmuştu bize yeni ıp verdiler masaüstünde o ıp kullanıyoruz otomatik dedigimiz zaman internet çalışmıyor masaüstündeki o oluşan hatadan dolayımı modeme reset atınca ıp degişmiyor attıgım halde leptopda degişmedi ban yedigim yayına giremiyorum yine @@@

Bak Şimdi Şu İp Adresini Temizlemek istiyorsan Modeme Res Atmıyacaksın . Ya CCLeaner İle Temizletceksin Yada Google Chrome İçin Bu Yolu Uygular Sağ Üstteki İşarete Tıkla > Geçmiş > Tüm Tarama Verilerini Temizle Tıkla Temizler Böylece Her Yere Girersin.

IP normalde değişmesi gerekir. Modemine komple res çekmeyi dene. Bunu nasıl yaparım ?

Modemin arkasındaki çok küçük bir düğme veya bir delik vardır. O modemin genel res düğmesidir. Onu bir dene derim.

Geçmişi temizledim olmadı elle Ip attım yine olmadı küçük dügmeyi denemeye korkuyorum çünkü ona basınca internet direk sıfırlanıyor diye biliyorum bir daha gidip yaptırmak lazım galiba

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri