HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tüm MMoMt2 Çalışanlarına Çok Teşekkürler, 12 Ay Oldu Dün MMoMt2'ye Başlıyali ve Çok Şey Öğrendim. Örnek Vereyim; Sakın Bir İnsana Güvenme.
12 Aylik Olan Bu MMoMt2 Oynayışımda Tüm Herkeze Çok Teşekkür Ederim; Büyük sevdiklerime Altta Özel Yazilar Yazdim.
MahbesTurk:
Paşa'm Üzerimde Azda Olsa Emeğin Var Çok Sağol, İnşallah Bana Hakkını Helal Edersin 12 Ay oynadim ve Nadir olan dürüst insanlardarsin Çok sağol olurmu ilerki zamanlarda belki dönerim, o zaman paslaşırız.
JoxiComen:
Abi Sen Çok İyi Dürüst Bir İnsansin, Hayatta Kazanirsin, Büyük Bir Adamsin, Tam Reissin. İnsanlari Yönetebilecek Kadar Kabiliyetli Bir İnsansin, Hayatta Başarılar Dilerim Sana abi Belki Birgün dönerim o zaman paslaşırız. İnşallah okursun bu yazimi.
M0Ntana:
Seni sevdim, Her zaman. Ne olursa olsun aldatmadim seni. Başka kişilere seden sonra aşkım bile diyemedim. Birgün dönerim Cansu, o zaman görüşürüz.
Bırakma Sebebim:
" CapTainCusto , bLoodimqack , Prosektor , SonepLy "
Şu kişiler itemimi çaldi, O yüzden bırakıyorum. %99 İhtimal dönmem.
Kendinize İyi Bakın ve İlerki Hayatimda Bana Başarılar Dileyin.
Kalan Üzerimde Emeği Olan Kişiler Kusura Bakmayin.
Hepiniz 10 Numarasiniz.
Benden Bir Kardeş Tavsiyesi; HARAM LOKMADAN HAYİR GELMEZ.
Hepinize Eyvallah, Başarılar Dilerim Hepinize, Teşekkürler MMoMt2..
12 Aylik Olan Bu MMoMt2 Oynayışımda Tüm Herkeze Çok Teşekkür Ederim; Büyük sevdiklerime Altta Özel Yazilar Yazdim.
MahbesTurk:
Paşa'm Üzerimde Azda Olsa Emeğin Var Çok Sağol, İnşallah Bana Hakkını Helal Edersin 12 Ay oynadim ve Nadir olan dürüst insanlardarsin Çok sağol olurmu ilerki zamanlarda belki dönerim, o zaman paslaşırız.
JoxiComen:
Abi Sen Çok İyi Dürüst Bir İnsansin, Hayatta Kazanirsin, Büyük Bir Adamsin, Tam Reissin. İnsanlari Yönetebilecek Kadar Kabiliyetli Bir İnsansin, Hayatta Başarılar Dilerim Sana abi Belki Birgün dönerim o zaman paslaşırız. İnşallah okursun bu yazimi.
M0Ntana:
Seni sevdim, Her zaman. Ne olursa olsun aldatmadim seni. Başka kişilere seden sonra aşkım bile diyemedim. Birgün dönerim Cansu, o zaman görüşürüz.
Bırakma Sebebim:
" CapTainCusto , bLoodimqack , Prosektor , SonepLy "
Şu kişiler itemimi çaldi, O yüzden bırakıyorum. %99 İhtimal dönmem.
Kendinize İyi Bakın ve İlerki Hayatimda Bana Başarılar Dileyin.
Kalan Üzerimde Emeği Olan Kişiler Kusura Bakmayin.
Hepiniz 10 Numarasiniz.
Benden Bir Kardeş Tavsiyesi; HARAM LOKMADAN HAYİR GELMEZ.
Hepinize Eyvallah, Başarılar Dilerim Hepinize, Teşekkürler MMoMt2..
KZOFORY
Son düzenleme:
Gercek Hayatında Başarılar Dilerim
Unutmaki Her Ne kadar Oyunda Olsa Hak Sahibi Sultandır Senın Elin Yetişmiyor Olabılır Ama Mutlaka Obur Dunyada Karsılasacaksınız..
Unutmaki Her Ne kadar Oyunda Olsa Hak Sahibi Sultandır Senın Elin Yetişmiyor Olabılır Ama Mutlaka Obur Dunyada Karsılasacaksınız..Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)