Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

MaXmi Files''M2M & Ymir - Benzeri Yok...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 179K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

MaXmi Kardeşim LÜTFEN CEVAP VERİR MİSİN ?
Şimdi ben tar.gz li sf kurmayı bilmiyordum...
Yaptığım şeyler sırayla ;
Kralkonk server filesi kurdum .vhd li olduğu için
Sonra verdiğin Maxmiyedekgame.tar.gz yi ve Maxmiyedekmysql.tar.gz yi indirdim ve filezillaya bağlandım / içine attım direk anasayfaya bekledim bişeyler doldu attı daha sonra verdiğin
cd /usr
rm -rf game
cd /
fetch
cd /
tar zxvf Maxmigame.tar.gz bu kodu Putty'e yapıştırdım enter dedim ve bişeyler doldu ardından
cd /var/db
rm -rf mysql
cd /
fetch
cd /
tar zxvf Maxmimysqlyedek.tar.gz
bu kodu yapıştırdım enterledi bişeyler doldu durdu daha sonra reboot attım
root u düzenledim hata veriyor nerde yanlış yaptım nolursun cevap ver
NOT ---[2 kere denedim ilkinde Leqendy Server Filesin üstüne kurdum ve ıd şifre yazdıktan sonra ch seçme bölümüne atıyordu İkincisinde Kralkonk sw filesle kurdum hata veriyor] DAHA AYRINTILI SÖYLER MİSİN NASIL KURACAĞIMI BİRİSİ YARDIM ETSİN LÜTFEN REP Verecem YARDIM EDENE 500K REP verecem
Ve herşeyi yaptıktan sonra Navicatın şifresi değişiyor Kralkonk sw files kuruluyken ./baslat yazarak başlatıyordum senin sw filesi kurunca
cd /usr/game
sh baslat.sh yazarak başlatıyorum... LÜTFEN BİRİ YARDIM EDSİN Ya ... ÇOK AYRINTILI Anlatsın birisi

MaXmi Kardeşim LÜTFEN CEVAP VERİR MİSİN ?
Şimdi ben tar.gz li sf kurmayı bilmiyordum...
Yaptığım şeyler sırayla ;
Kralkonk server filesi kurdum .vhd li olduğu için
Sonra verdiğin Maxmiyedekgame.tar.gz yi ve Maxmiyedekmysql.tar.gz yi indirdim ve filezillaya bağlandım / içine attım direk anasayfaya bekledim bişeyler doldu attı daha sonra verdiğin
cd /usr
rm -rf game
cd /
fetch
cd /
tar zxvf Maxmigame.tar.gz bu kodu Putty'e yapıştırdım enter dedim ve bişeyler doldu ardından
cd /var/db
rm -rf mysql
cd /
fetch
cd /
bu kodu yapıştırdım enterledi bişeyler doldu durdu daha sonra reboot attım
root u düzenledim hata veriyor nerde yanlış yaptım nolursun cevap ver
NOT ---[2 kere denedim ilkinde Leqendy Server Filesin üstüne kurdum ve ıd şifre yazdıktan sonra ch seçme bölümüne atıyordu İkincisinde Kralkonk sw filesle kurdum hata veriyor] DAHA AYRINTILI SÖYLER MİSİN NASIL KURACAĞIMI BİRİSİ YARDIM ETSİN LÜTFEN REP Verecem YARDIM EDENE 500K REP verecem
Ve herşeyi yaptıktan sonra Navicatın şifresi değişiyor Kralkonk sw files kuruluyken ./baslat yazarak başlatıyordum senin sw filesi kurunca
cd /usr/game
sh baslat.sh yazarak başlatıyorum... LÜTFEN BİRİ YARDIM EDSİN Ya ... ÇOK AYRINTILI Anlatsın birisi
Senin birşey indirip atmana gerek yok bak ;

-------------------------Game Kurulum-------------------
cd /usr
rm -rf game
cd /
fetch
cd /
tar zxvf Maxmigame.tar.gz

--------------------------------------------------------------------------------------------
Mysql Kurulum ;
--------------------------------------------------------------------------------------------
cd /var/db
rm -rf mysql
cd /
fetch
cd /

--------------------------------------------------------------------------
Navicat Şifreniz ; heyeheye@@33
--------------------------------------------------------------------------
Oyunu Açma / Kapatma / Yedekleme / Log Silme ;

-Oyunu Açma ;
cd /usr/game
sh baslat.sh

-Oyunu Kapatma ;
cd /usr/game
sh close.sh

Sadece kopyala yapıştır bunları kendisi kurar.

Çok güzel diyorsun kardeşim çok teşekkürler ama indirip içine atmayınca kurmuyor ve virtual pc de : 2nokta yapmayı bilmiyorum onu söyleyinde deneyim puttyden yapınca olmuyor anca indirip içine atınca oluyor öylede hata veriyor sw açık açık değil gibi görünüyor veya virtual pc ye nasıl bişey yapıştıracam putty de sağ klikti virtualda olmuyor :S

Son düzenleme:
Pack Klasorundeki Locale_tr deki Refine_Vnum Ayarsız. Hıç bir iteme + Basılmıyor
Milett Resimlerle Sevinip İndiriyor Ama hıç Biri indirirken bilmiyorki itemlere + basılamadıgını.
Refine_vnumları bılerek sıldıgın kesın. Madem bır ınsanlık yapıp boyle bır fıles paylasıyorsun adam gıbı paylas bizde helal olsun diyelim. Konu Kilit Lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri