HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yaw İsim Yazmada Ne Varki 3DS Max İle Herkez Kendine İsim Yazabilir Ama Bilmeyenler İçin Birşey Diyemem Mesela Ben (M2M) Yazılarını Siliyorum İtemden,Mobdan Herşeyden
Sorunumu çözdüm chde norm diyor fakat ıd şifi girdigimde saniyede hesap ismi veya şifre diyor.
Haklısınız valla ya coluk cocuga satmiyacan filesi neyse. Şuraya dikkat Adam Bendeki her seyi biliyor''HA bu arada Ymir Filesi kimsede yokken bende vardı. Yapanın da eline sağlık. 6 Ay öncesinde vardı bende. Senin filesin işe yaramaz ve full sorunlu. Sende ki bendekinin sadece 2 map ve pet sistemi benzerliği başkada birşey yok.
:m08: Senin Filesin işe yaramaz diyor full sorunlu dıyor bak burda acık verdin dostum demek oluyorkı aldin filesi satin
buyude gel :m08: Konu Tartişmaya kapatilmiştir files elemanındır ugrasamam hak hukukla hayırlı cal'işmalar sana :ka19::l04:
Aklında Soru İşareti Olanlar Konular Aşağidadir Tarihleride Mevcut
:
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...i/1975408-iste-yep-yeni-bir-metin2-files.html
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-r...1513-yeni-koy-gorunumu-ve-cabal-tasarimi.html
Not:Her seyi ss almadiğim icin suan bu velet benım diye cirpiniyor onun du bunundu sunundu aldı satti oldu bitti değil emek ortadadir ne kadar bilgili oldugum konusunda allah bilir metin2 ucu bucaği olmaya sistemdir kafana göre quest yazarsin map eklersin mob eklersin tasarimin iyise silah eklersin ama emek her zaman emektir hakkım varsa haram eger iftira veya yalan soyluyorsam allahla aramdadir kusura bakmayin turkmmo halkı son yorumumdur konuyla ilgili...
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)