HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kutsama kağıdı ve Büyülü Metal + basmıyor bunu nasıl çözebiliriz?
Kutsama Kağıdı ve Sihirli Metal Hiçbir iteme + basmıyor yada dönüştürmüyor ! nasıl düzeltebiliriz ?
Demirci Diye birşey var deme. tüm itemler demircide olursa %100 yapmak zorunda kalırız
Demirci Diye birşey var deme. tüm itemler demircide olursa %100 yapmak zorunda kalırız
Son düzenleme:
Filesi Ben Yaptim Diye gezinıyor sustuk tamam para verdin almişsin files ta bari ben yaptim deme işte Konunun aslı tarihinede bakabilirsiniz bu eleman yapti filesi kendısıne ulaştim konustum sattiğini soyledi cogu kişidede var di ucretsiz dağitilmasina sevindiğini söyledi zaten kendisi dağitim yapacakmiş yorum sizin..
Umarim Reklama girmiyordur..
Umarim Reklama girmiyordur..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Siz işte böyle çekemediğiniz insanları karalamayı seversiniz. Boş boş konuşursunuz. Senin sattığın files ile ne alakası var bunların ? Pet Sistemi ve 2 Tane Map sende de var diye senden alıntı mı oluyor ?Filesi Ben Yaptim Diye gezinıyor sustuk tamam para verdin almişsin files ta bari ben yaptim deme işte Konunun aslı tarihinede bakabilirsiniz bu eleman yapti filesi kendısıne ulaştim konustum sattiğini soyledi cogu kişidede var di ucretsiz dağitilmasina sevindiğini söyledi zaten kendisi dağitim yapacakmiş yorum sizin..
Umarim Reklama girmiyordur..Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sen daha item eklemeyi bilmiyorsun. Oradan buradan satın alıyorsun. Aldığın kişide Asdstyle123 ya da Safa'dır. Millete de ben yaptım ben ettim bana ait dersin. Sana sadece hodri meyden diyorum. Gel kralını yapayım sana. Bu arada ben kimseden birşey almam. Gel 0'dan birşeyler yapalım kim daha iyi ?
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)