HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşım sen bunu adam gibi yere upload etmediğin sürece inanmam.
/////
Banlayın şunu. :l03:
/////
Banlayın şunu. :l03:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok sağol paşam. Yorumun için teşekkürler.Mesajını değiştir küfür etme boşver. Bizi bilen zaten biliyordu önceden beri.B////
1. Arkadaşlar Sorun Varsa Halledin O Kadar Aciz Değilsiniz Adam O Kadar Uğraşmış Koymuş 5 Dakikalık İş İçin Filese veya Maxmiye Laf Atmayın .
Sana kanıtlama gibi bir zorunluluğum yok ? İndirme , kullanmada bu kadar basit.Arkadaşım sen bunu adam gibi yere upload etmediğin sürece inanmam.
Saol paşam sor.Maxmi Helal OLsun Böyle Bir Files Yapıp Bedavaya Veriyorsun Teşekkürler İndiriyorum İnş. Çalışır Bide Msnye Baksan Bi Soru Sorucam ?
''a147.mt2.im '' Buralara kendi ipnizi yazıcaksınız.maxmi kolya kurulum ile kurdum cd /usr/game enter sh baslat.sh enter yapıyorum fakat sunucuya bağlanırken daha diyor. serverinfo yu yanlış editlemişimdir diye düşündüm eskisi ilede giremedim ?
Tek Krallık Editlerken 100TL alıyordu 100Onur'la konuşsize nekadara yaptı peki ? ona göre konuşayım
Moderatör tarafında düzenlendi:
Saolasın.Teşekkürler güzel paylaşım...
Sizin gibi karaktersi insanlar anca böyle şeyler yapar. Beğenmedim deyip geçebilirsin. Böyle kabaca çocukça şeyler yapman bana bir zarar vermez.Ozaman konuyu batırcam bende. :l03:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)