mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

MaXmi Files''M2M & Ymir - Benzeri Yok...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 179K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Abi msn çok yoğun herldi bişe yamıyon burdn mesaj göndrdim bkkarsın mesajkar kısmndn

Cevabınız için teşekkür ederim

Filesin en büyük ve en önemli eksiği diye nitelendirmem gerekiyor , Mavi çelik zırhlar eksik maalesef.Böyle bir filesi TR tipi yapmaya kalksam ki yapacaktım zaten fakat Mavi Çeliklerin ekli olmadığını gördüm,turkuaz zırhlar bile ekli değiller en büyük sorundan birisi , eğer ekleyebilirseniz veya nasıl ekleyeceğimizi anlatırsanız gerçekten pek çok kişiyi daha mutlu edersiniz.Son olarak ise yeni map görüntüsünde bulunan "Explosion2 Online" bu yazıları nasıl kaldırabiliriz ve ya kim kaldırabilir? Eğer ki böyle güzel bir files ücretsiz bir şekilde sunuluyor ise o yazının da kaldırılması gerekirdi diye düşünüyorum çünkü pek çok arkadaşımız o yazıdan dolayı yeni map görüntüsünü kullanmayacaktır bende dahil olmak üzere.Dediğim gibi eğer ki bu sorunlar çözülürse gerçekten devrim gibi bir Files olur.Şimdiden teşekkürler.
Mavi Çelik TR deki gibi ekliydi fakat dosya boyutu fazla olduğundan sildim gerek duymadım. O kadar zırh var gereği yok.

tek başınaymış . bu filesin asıl sahibi SAFA DEMİREL'DİR . NEYİN DERDİNDESİN SEN BEBE
Senin derdin ne bilip bilmeden daldan dala atlıyorsun ? SAFA DEMİREL ile şuan ortak oyun yapıyoruz. Awesome2. Beraber çalışıyoruz. Bu paylaştığım Files'le alakası yok. Kendine sorabilirsin. Gel ortak konusmaya alayım alakası varmıymıs anlarsın. Map ve Pet Sistemi Daro'ya aitir. Alman Forumundan birisi. Hala anlayamadıysan gel msn.

fulll pack yokmu
Var.

yasalcı123;11025740' Alıntı:
Sorunsuz Kurdum :) Files Muhtesem Tekrardan Teşk....
Ben teşekkür ederim

MaxMi kardeşim hamachili ve sabit ipler içinde pack yapabilrsen sevinirim çünkü çoğu insan para verip server almaya güvenemiyor mesela ben :)
Tanınmış firmalardan alabilirsin paşam.

Ellerine sağlık gerçekten güzel paylaşım olmuş.
Fakat mysql linkinin ilki kırılmış bilgine..
Düzeltildi. Saolasın.

nasıl aöççaz swi
cd /usr/game
sh baslat.sh

Kod:
[COLOR="Blue"]cd /usr/game
sh start.sh[/COLOR] diyip Ch seçiceksin Sonra [COLOR="Red"]Operation Time out[/COLOR] Gelmesini Bekle
oyun acılır
Saol kardeşim yardımların için

Evet

Şanshosting filesi. Eline sağlık bu arada çok sağol.Ama yeni tapınak buglu galiba ışınlanmıyor :D

7uh2p.jpg

bu resımde bana aıt bu arada :D :D
Ssana mı ait ? Bu arada bilmediğin çok şey var. Files Şanshosting'e yapan benim o v.12. Bu yeni versiyon.Sorabilirsen msnden onlarada.

Full pack kaç mb ?

Packte oto pack varda , nasıl giriş yapacağız
Metin2client.bin'i Metin2client.exe yaparsın.

Çok gzl konu olmuş ellerine sağlık.Çalışırsa + rep gelir kardeşim.İyi forumlar
Saolasın.

Maxmi tam bir orosopu çocugu msn den hiç destek vermiyor küfür edip dalga geçiyor gavatın çocugu
Hey hey terbiyeni takın bilader. Yakısmıyor. Tek sen yazmıyorsun.

Haşa.

MaxMi Su Menü Olmasa Daha İyi Olurdu Ama Şu Menüyü Nasıl Kaldırabılırım ?
.quest'lerini silerek.

Bu filesi bana kur beraber benim sunucuyu yönetelim ? ewwanora@hotmail.com
maxmi33@hotmail.com

İndirme Linkleri Nerede ?
Konun altında.

Uyku sorunu ve kapanma sorunu yoksa güzel bir server files ellerine sağlık kardeşim, gece denicem demo serverde veririz arkadaşlara :)
Hayır yok. Mesela Metin2explosion2.tk 4gündür reboot atmadım. Açık duruyor.

teşekürler eline saglık çok güzel :)
Saolasın.

Saol.

yasalcı123;11035761' Alıntı:
yemin ederim UYKU MODU VAR :( çözümüde yok :( sık sık oyundan atıyor
Hayır yok.Mesela Metin2explosion2.tk 4gündür reboot atmadım. Açık duruyor

çok teşekkür ederiz emeğine saygı hakkını helal et?
Tabiki de. )

Eyvallah Kardeşim.
Saolasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri