Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

MaXmi Files''M2M & Ymir - Benzeri Yok...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 179K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş ben tar.gz li sw hiç kurmayı denemedim önceden Leqendy sw files kuruyordum birkaç tane sorum olacak
1-tar.gz li bi sw kurabilmek için normal başka bi swnin .vhd li şekli bulunması lazım mı yani onu kurduktan sonra üstüne mi kuracaz ?
2-Ben kurarken önce Leqendy SF kurdum filezillaya bağlandım orda verdiğin Maxmigameyedek.tar.gz yi ve Maxmimysqlyedek.tar.gz yi indirdim filezillada / a attım.
Daha sonra kolay kurulumda verdiğin kodları kopyaladım puttye yapıştırdım ve bişeyler yükledi sonra mysql içinde kodları kopyala yapıştır yaptım bişeyler yükledi reboot attım.Root u düzenledim oyuna giriş yapıyorum sunucuya bağlanacaksın diyor anında ch seçme yerine atıyor işte bu yüzden tar.gz li swnin kurulumunu HİÇ BİLMİYENLER için daha açık anlatır mısın demiştim HİÇ kurmadığım için burda söyler misin hatam nerde diye ?
3-normal .vhd li bi swyi kurmadanda puttye bağlanamıyorum Leqendy yi onun için kuruyordum
SORUN NERDE YA TAM KURAMADIYSAM NASIL KURACAM AYRINTILI ANLATIR MISIN ?? ve localetr de değiştirmem gereken bi yer var mı yoksa sadece root umu değiştirecez kendimize göre ? Bunu MaXmi ye özel mesaj olarak yolladım burdanda yazıyorum sorunu bilen Özel mesaj atsın veya konunun altında söylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri