Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

MaXmi Files''M2M & Ymir - Benzeri Yok...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 179K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

locale ve rootda neleri editlememiz gerektiğini tam olarak açıklarmısınız mesela sadece item proto ve mob protoyu alırsak locale tr den yetiyo mu?

MaXmi kardeş özel mesajlada yazdım cevap alamadım tam 2dkk önce burdanda söylüyorum sorunumu sw yi kurdum start verdim açıldı oyun root u editledim oyun exesini açıyorum NORM yazması gereken yerde ... sw açık olduğu halde ıd şifre yazıp enter diyorum sunucuya bağlanıyorsun diyor ch seçme yerine geri atıyor :S sorun nerde söyler misin ? eski bi port map açtım sorun port maptaysa yeni bi port map paylaşır mısın Hamachili sw için ???

MaXmi kardeş özel mesajlada yazdım cevap alamadım tam 2dkk önce burdanda söylüyorum sorunumu sw yi kurdum start verdim açıldı oyun root u editledim oyun exesini açıyorum NORM yazması gereken yerde ... sw açık olduğu halde ıd şifre yazıp enter diyorum sunucuya bağlanıyorsun diyor ch seçme yerine geri atıyor :S sorun nerde söyler misin ? eski bi port map açtım sorun port maptaysa yeni bi port map paylaşır mısın Hamachili sw için ?_?_?

MaXmi kardeş özel mesajlada yazdım cevap alamadım tam 2dkk önce burdanda söylüyorum sorunumu sw yi kurdum start verdim açıldı oyun root u editledim oyun exesini açıyorum NORM yazması gereken yerde ... sw açık olduğu halde ıd şifre yazıp enter diyorum sunucuya bağlanıyorsun diyor ch seçme yerine geri atıyor :S sorun nerde söyler misin ? eski bi port map açtım sorun port maptaysa yeni bi port map paylaşır mısın Hamachili sw için ?___??___??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri