HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
dediklerini az çok düzelttim ama baya düzeltilcek yer war daha pack da sorun war baya ama filese laf yok![]()
Pack server filesin değil zaten server filese özel pack yapılması gerekirdi başka bir serverın pack bu :ka24: ama güzel yinede:ka19: ama hala VHD nasıl yapılır söylemedin maxmi 3. kez soruyorum hadi ama.

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Çok boş konuyorsun kardeşim. Bilirmiş gibi konusuyorsun. Pack'ı hazırlayan benim. Explosion2 de benim oyunum başka bir oyun derken amacın ne senin ?Pack server filesin değil zaten server filese özel pack yapılması gerekirdi başka bir serverın pack bu :ka24: ama güzel yinede:ka19: ama hala VHD nasıl yapılır söylemedin maxmi 3. kez soruyorum hadi ama.![]()
Mysql ile %100 Paralel.
SaolasınÇok teşekkürler.Gördüğüm en yenilikçi server files.Daha iyisini görmemiştim.
330 MB olarak çek.Full pack sorunluymuş eksik indirmiş sanırım yenisini indirdim düzeldi.Teşekkürler.
0 dan ev çizimi yaparsa 50 TL ev başına. Fakat sadece yazıları silerse 100tl oluyordu bilemicem Onurla konusmak gerek ev işini.bana 9 model için 450 TL dedi sana yine iyi demiş![]()
OETC.epk ve OETC.eixÇok Güzel Bir Sw Files Başarıların Devamını DilerimBirde o zırhların parlamalarınıda link olarak atarmısın ?
Saolİyi Paylasım ..!
Full Client indir.Kardeş paskalya metnine görünüm eklememişsin değil mi ? bende gözükmüyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)