noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

MaXmi Files''M2M & Ymir - Benzeri Yok...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 179K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

uyku modu sorunu var ya 10 yöntem denedim olmuyor 10dk sonra kapanıyor !

Güncell ++ Rep
Saol.

MaXim kardeş; Taraftar Zırhlarını giyebilmek için su taşı'nın kodu nedir acaba? ve Yükseltilmiş ve Takım zırhlarını giyince GM logosu bozuluyor. Bunun için çözüm bulabilirsen gerçekten başarılı bir alt yapın var demektir. :) Herşey tam bir bu 2 şey eksik.
OETC 'yi silersen parlama gider + GM Logosu orjinal olur. Su Taşı Kodu : /i 90005

Saolasın

bu filesin bnce benzeri yok ve çalışmıyo diyenler içinde u fak bi ss

7y6by.png

bu arada files indirildiği gibi hemen kullanılmıyo ufak ayarlamalar istiyo ama fileste bi dosyada bile hata bulamassınız

ve bu arada gözüme çarptı diye söleyim filesin game dosyasında pet sistemli gamelerde bilirsiniz asker at kağıdıyla at çağırınca başarısız diyodu o sorun yok sorunsuzca at çağırabiliyo :)
Olumlu yorumun ve ss'n için teşekkür ederim. :)

bu yer neresı maxmi
Minyatür Zindanı

Arkadaşım. Şöyle Bir Durum Var. Fetch Komutları Çalışmaz. Neden ? Çünkü Files Maxmigame.tar ve mysql.tar dosyalarının içerisinde RARLANMIŞ ŞEKİLDE. Rardan Çıkarılacak Sonra Tekrar 7z Proğramı İle Tar Haline Getirilecek Öyle Atılacak Sunucuya. Bilgilendirme.
Gerek yok alakasız.Kolay Kurulum anlatımını iyi oku ve dene direk kurarsın. İndirip kurmak istersen o başka.

Hayir ne gerek war sorun yok.
Aynen

uyku modu sorunu var ya 10 yöntem denedim olmuyor 10dk sonra kapanıyor !
Bazı kişilerde bu sorun oldu fakat sizin sunucunuza bağlı sanırım. Bazılarında hiç kapanmıyor. Mesela referans serverım hiç kapanmadı.

Resimlerdeki Zırhların Baazıları yok var ama görünmüoy r packını ne zmn paylaşacaksın
Zırh'ın bir Tanesi yok. Oda Petleri çektiğim ss2deki onu önceden çektim. V.2 'de eklerim.

Teşekkürler server files son derece hızlı korktum yemin ederim :)
Saolasın

Bu Full pack kaç mb ayıptır sorması 220MB indi şuan devam ediyor ? :D
330MB'dır.

Aynen mükemmel bişey yaaaa
Saolasın

Güzelmiş :) Teşekkürler.
Saolasın

Saolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri