cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

MaXmi Files''M2M & Ymir - Benzeri Yok...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 179K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sa maxmi33 kardeş beni msn eklersen çok sevinirim istek gönderdim ama bir türlü kabul edmedin...ben dosyaları başka bir siteden indirmiştim ama bir türlü bahsadilen özelliklere erişemedim. şu anda game yenileniyor galiba umarım bu sorunsuz çalışan ve bahsedilen özelliklerde olur. gerçi size güveniyorum.

ben aslınde kendime bir server açmak istiyorum, yani başkasına yaptırmak istemiyorum, yani aslın ben hazırı sevmem o yüzden kendim başarmak istiyorum. ne olur bu files sağlam olsun.. çok rica ediyorum. lütfen beni yanlış anlama maxmi33 kardeş... emeğine çok saygı gösterdiğimi bildirmek isterim.... sağlıcakla... :l04:

Son düzenleme:
biran once link tanelesen super olur bekliyorum hemşerim

sa maxmi33 kardeş beni msn eklersen çok sevinirim istek gönderdim ama bir türlü kabul edmedin...ben dosyaları başka bir siteden indirmiştim ama bir türlü bahsadilen özelliklere erişemedim. şu anda game yenileniyor galiba umarım bu sorunsuz çalışan ve bahsedilen özelliklerde olur. gerçi size güveniyorum.

ben aslınde kendime bir server açmak istiyorum, yani başkasına yaptırmak istemiyorum, yani aslın ben hazırı sevmem o yüzden kendim başarmak istiyorum. ne olur bu files sağlam olsun.. çok rica ediyorum. lütfen beni yanlış anlama maxmi33 kardeş... emeğine çok saygı gösterdiğimi bildirmek isterim.... sağlıcakla... :l04:

saol Güzel Konu .

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Link kırılma olaylarından ötürü de kusura bakmayınız. GAME link yenilenecektir. MySQL ve Client linkleri sağlam. Birkaç güne linki konuya dahil edeceğim. İyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri