Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

MaXmi Files''M2M & Ymir - Benzeri Yok...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 179K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Full Packmi Upload Ediyorsun Kardeşim?

Zaten Files Şans Hostingin Filesinin Geliştirilmişi.

Bak bu yanlış. Şanhosting'e filesi veren de benim. Yani v.12 benim eski filesim. Files bana aittir. Onlar sağolsunlar bana sunucularını sağladılar,destek verdiler. Domain Host ve Sunucu sıkıntım hiçbirzaman olmadı. Buradan Burak ve Osman Abi'ye destekleri ve sağladıkları imkanlar için çok teşekkür ederim. Hala devam ediyoruz zaten. Yeni versiyonlar mutlaka çıkacak.

den filesi & mysql & pack indirebilirler kardeşime bir yardımım olsun ;)

Cevabınız için teşekkür ederim

Filesin en büyük ve en önemli eksiği diye nitelendirmem gerekiyor , Mavi çelik zırhlar eksik maalesef.Böyle bir filesi TR tipi yapmaya kalksam ki yapacaktım zaten fakat Mavi Çeliklerin ekli olmadığını gördüm,turkuaz zırhlar bile ekli değiller en büyük sorundan birisi , eğer ekleyebilirseniz veya nasıl ekleyeceğimizi anlatırsanız gerçekten pek çok kişiyi daha mutlu edersiniz.Son olarak ise yeni map görüntüsünde bulunan "Explosion2 Online" bu yazıları nasıl kaldırabiliriz ve ya kim kaldırabilir? Eğer ki böyle güzel bir files ücretsiz bir şekilde sunuluyor ise o yazının da kaldırılması gerekirdi diye düşünüyorum çünkü pek çok arkadaşımız o yazıdan dolayı yeni map görüntüsünü kullanmayacaktır bende dahil olmak üzere.Dediğim gibi eğer ki bu sorunlar çözülürse gerçekten devrim gibi bir Files olur.Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
tek başınaymış . bu filesin asıl sahibi SAFA DEMİREL'DİR . NEYİN DERDİNDESİN SEN BEBE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri