berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Beyler VPS server açıcam.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dogru33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 509

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Uzun süreli bi server olucak 120 cap yapıcam 13dg item. exp rate x100 spx100 olsa sizce oyuncu toplayabilirmiyim ? bana bilgi verin uzun süreli server için neler yapmam lazım . oyuncu değilim bu işle ugrasmak istiyorum

Bak Ben Silkroad Private Serverde Gm' Lik Yapmıs Ve oyunda oynamıs Biri olarak Sana Sunları Oneririm Dikkate Alırsanda Sevinirim kardesım once Senınde para kazanman lazım 13 degre ıtem satabılırsın. Ilk Once 12 Degre userler ıcın npcye tabletlerı ekleyıp zerk scrool vs koyabilirsin sattıgın ıtemler ıcınde ayrıca bı npcye 13 degre tabletlerıde koyarsan cok ıyı olur Dres Pre Gıbı Seyler f10 dan kolayca alabilsinler Serverınde bug olmazsa iyi olur weopenlerı bırlestiriyosun sonra oralar dolu gozukuyo bunun gibi biseyler unıge surelerı 30 dk yada 20 Dk ayarlayabılırsın tıtanları 1 saatte yada 2 Saatde atabılırsın Daha sormak İstediğin bisey varsa bana söle ben yardımcı olmaya çalışırım ?

Son düzenleme:
İlk Başta Benime önereilerim olucak .. bende gmlik yapmış vede 6-7 yaşımdan beri oyun 60 cap olduğundan beri bu oyunu oynayan biriyimdir sonra 70 cap fln oldu neyse .. ilk başta emek olsun direk 120 olunca insanların canı sıkılır macera olmaz .. o yüzden 120 cap yap 120 oluncada 80 - 90 lwl den full itemlerle başlat itemler sağlam olsunki adamlar daha rahat kassın daha rahat lwl atlasın rateleri arttır x100 olursa çok sıkıntılar olur x500 - x450 gibi olursa daha iyi olur ama x350 önerim x350 de bizim sw dolmuştu :D .. sonra item düşürme droplarını arttır 13dg itemleri fln canavarlara koy ama zor çıksınki emek olsun emek olmadan hiçbirşey olmaz .. tablet olayları flnda var tabletleri npc koy parayla alınsın ama fazla yapma başlangıçtada para ver bak ama şimdi dediğimi unutma..!!! Biz kendi swmize yenilik getirmiştik 100.000 silkle başlıyodu herkez ferah ferah dressleri alyodu vede item malla bir item koyduk onu 500 silk le alıyodun npc satınca 2b para veriyodu bunu sen sakın yapma emek olsun dedim sana !! koy 13 dg leri canavarlara para kassınlar milette stalla koysun itemlere ohh miss bu arada kurunca bana haber ver benim dediklerim çok yararlı olur !! uniqler 15 dk da bir hatta ! 10dk da bir çıksınki rekabet olsun önce kim kescek fln :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri