HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
evet hosting yetkilileri başlıkta da gördüğünüz gibi serverımı başka bir servera taşımak istiyorum.
Şu anda 512 mb üstünde ve 3 haftası geçti. 3 haftadır packlerle uğraşıp duruyorum şimdi ise açmaya hazır. 1 gb sunucuya geçmeyi düşünüyorum. 20 TL gibi düşünüyorum. Alan adı da alacağım. server filesınızı istemiyorum direk benim dosyalarımı olduğu gibi sizin makinanıza taşıyacağız. panel dahil. Paneldeki sunucu reklamlarını sizinki ile değiştiririm. Her sayfanın en altında bulunuyor.
Şu anda 512 mb üstünde ve 3 haftası geçti. 3 haftadır packlerle uğraşıp duruyorum şimdi ise açmaya hazır. 1 gb sunucuya geçmeyi düşünüyorum. 20 TL gibi düşünüyorum. Alan adı da alacağım. server filesınızı istemiyorum direk benim dosyalarımı olduğu gibi sizin makinanıza taşıyacağız. panel dahil. Paneldeki sunucu reklamlarını sizinki ile değiştiririm. Her sayfanın en altında bulunuyor.
Destek@argehost.com
Destek2@argehost.com
Sales@argehost.com
Msn@argehost.com
Msn2@argehost.com
Ekleyin Görüşelim.
Eger 1 Gb tı 20 Tl ye düşünüyorsanız Yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum. ( Belirtmek istedim )
Destek2@argehost.com
Sales@argehost.com
Msn@argehost.com
Msn2@argehost.com
Ekleyin Görüşelim.
Eger 1 Gb tı 20 Tl ye düşünüyorsanız Yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum. ( Belirtmek istedim )
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...55547-vdsturknet-|-ssd-diskli-metin2-vds.html
incelersiniz,
beğenirseniz
www.vdsturk.net
satis@vdsturk.net
incelersiniz,
beğenirseniz
www.vdsturk.net
satis@vdsturk.net
İyi Günler
Kristalsoft.net
Konumuz: Tıklayın
Msnlerimiz : Satis@kristalsoft.net - sales@kristalsoft.net