noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Hikaye Ekle

TR6 tarama var dikkat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baha4345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 833
Bu forumda post kasma amacı olan en son insanlardan biriyimdir heralde.

Seni memnun edecekse mesajı silip ilk mesajıma ekliyorum resimi

Bu forumda post kasma amacı olan en son insanlardan biriyimdir heralde.

Seni memnun edecekse mesajı silip ilk mesajıma ekliyorum resimi

Bunun benim memnun olmamla ilgisi yok ben sadece uyardım flood yapmak yasak biliyorsun :) ve 2009'dan beri üyesin ama bence 2009'dan beri forumda değilsin forumda olsan ister istemez post sayın 1000'i geçmişdi...

Bunun benim memnun olmamla ilgisi yok ben sadece uyardım flood yapmak yasak biliyorsun :) ve 2009'dan beri üyesin ama bence 2009'dan beri forumda değilsin forumda olsan ister istemez post sayın 1000'i geçmişdi...

Katılıyorum :ka19:

Ama sen sonucta bilgisayar düğmesini açmayı kapatmayı öğrendiğin yıllarda ben bu foruma üye olmuşum :l04:

Katılıyorum :ka19:

Ama sen sonucta bilgisayar düğmesini açmayı kapatmayı öğrendiğin yıllarda ben bu foruma üye olmuşum :l04:

İnsanların yaşlarını bilmeden konuşuyorsun buda seni gülünç gösteriyor benim ne zaman bilgisayar kullandığımı bilemezsin benim ne kadar sinirli olduğumuda bilemezsin ve bunları sanal hayat dışında söylediğinde başına ne geliceğinide bilemezsin bence bu kadar tartışma yeter konu berbat oldu zaten...

Konu nerden nereye geldi .. Gerçek hayatı karıştırırsak çocukluk yapmış oluruz ama bizim mekan üsküdar/bulgurlu bekleriz ..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri