Lisans derken ? Botun ayarlarını bılmıom bıselere tıkladım sımdıde51.000 kalmıs ya noluyor bu bota urıler neden dusuyor
aynı sorun bende oldu 100 k uri gitti

Çözümü Basit Style Bölümünde PriteBox'a Basma FarmingBoxes Vs. Seç
Lisans derken ? Botun ayarlarını bılmıom bıselere tıkladım sımdıde51.000 kalmıs ya noluyor bu bota urıler neden dusuyor
Eğer bu botta Uridium'lar düşüyorsa BoxyBot kullan

ganımet anahtarı almış ondan dusmus urıler sizce boxybot mu ıyı topluyo yoksa bu botmu hangısını kullanayım bırde cargo kutularını toplmak ıstemıom bunların ayarı nasıl yapılıyor acıkalr mısınız ?
ganımet anahtarı almış ondan dusmus urıler sizce boxybot mu ıyı topluyo yoksa bu botmu hangısını kullanayım bırde cargo kutularını toplmak ıstemıom bunların ayarı nasıl yapılıyor acıkalr mısınız ?
BoxyBot'ta böyle ganimet anahtarı alma filan gibi şeyler olmuyor sen ne istersen onu yapıyor yani sen neyi işaretliyorsan onu yapıyor bunun dışına çıkmıyor bence BoxyBot bu yönden daha iyi PodBot'mudur PodoBot'mudur ondan.
Sorun bu konuda ki arkadaşımızın ( http://www.turkmmo.com/darkorbit/2087159-resimli-anlatim-pdbo-bot-crack-gir.html ) pirate yi seçin demesi eğer onu seçerseniz kendisi korsan anahtarı alıp kutu açar Ek bilgi olarak:
-Cycle task x-2 x-3 x-4 ü seçerseniz x-2 x-3 x-4 haritanızda kamuflaj alıp kutu toplar.
-Cycle task x-7- x-6 x-5 i seçerseniz x-7 x-5 ve x-6 haritasında kamuflaj alıp kutu toplar.
-farming boxes derseniz x-1 ve x-2 de kutu toplar.
-hunting i seçerseniz x-1 ve x-2 de yaratık keser kutu toplar.
-Galaxy Gates'te de kapı yapıyodur heralde
-Cycle task x-2 x-3 x-4 ü seçerseniz x-2 x-3 x-4 haritanızda kamuflaj alıp kutu toplar.
-Cycle task x-7- x-6 x-5 i seçerseniz x-7 x-5 ve x-6 haritasında kamuflaj alıp kutu toplar.
-farming boxes derseniz x-1 ve x-2 de kutu toplar.
-hunting i seçerseniz x-1 ve x-2 de yaratık keser kutu toplar.
-Galaxy Gates'te de kapı yapıyodur heralde

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)