HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
admine 4 gündür dedinğin şekilde mesaj atıyorum
server :
bayrak :
hesap id :
char id :
hepsini yazıyorum neden 4 gündür hiç bişi olmuyo , admin cevap bile vermiyo
açıklama yaparmısın o kadar para döküyoruz karşılığı bumu daha ne kadar beklicem 1 haftamı 10 günmü ?????? açıklama istiyorum bide bu sıra kaç günde gliyo dalgamı geçiyosunuz ? sanki bi bbugta kalanın kurtarılması 2 saat sürüyo 4 gün oldu beklemekten sıkıldım yeter artık!
server :
bayrak :
hesap id :
char id :
açıklama yaparmısın o kadar para döküyoruz karşılığı bumu daha ne kadar beklicem 1 haftamı 10 günmü ?????? açıklama istiyorum bide bu sıra kaç günde gliyo dalgamı geçiyosunuz ? sanki bi bbugta kalanın kurtarılması 2 saat sürüyo 4 gün oldu beklemekten sıkıldım yeter artık!
Son düzenleme:
Dahaa Cok bekLersın .D Sende benım gıbı yap Beklerken baska yerde basla ben 109 lvl oLdum bıle
Sıkıstılarmı Ne Admin Tanır Seni Ne Modun Verecek 1 Cvp ı OLur Nede Baskasının
Sıkıstılarmı Ne Admin Tanır Seni Ne Modun Verecek 1 Cvp ı OLur Nede Baskasınınooof oooooof ooof of of of of of of adamın teki dedi kii balıkçı barınağına git gm var item dağıtıor dedi gittim bugda kaldım oof ulan gerçek hayya görsem öldürecem çocuğa bak ye dünki bebe milleti kandırark zevk alıor oof
Bu Mesajlarınız Bug'dan Kurtarmaya Yarıcaksa
buyrun... Oyunda Tek Sorun yasıyan sizler degilsiniz Oyunda tek sorun bug degil biraz anlayış ve sabır
Konu Kiliklenmıştır..
buyrun... Oyunda Tek Sorun yasıyan sizler degilsiniz Oyunda tek sorun bug degil biraz anlayış ve sabır Konu Kiliklenmıştır..
admine 4 gündür dedinğin şekilde mesaj atıyorum
server :
bayrak :
hesap id :
char id :
Sizler gibi 100lercesi var ve hepsi admine özel mesaj atmış durumda. Admin de elinden geldiğince herkesle ilgilenmeğe çalışıyor. Ayrıca bir haftadır bekleyenler de var. Geçen hafta bakımlar nedeniyle bakılamadı buglu çarlara. Bu hafta halledilir, birazcık sabır gerekiyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...