emirhanHCL 1
emirhanHCL
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Sevdamsın 1
Sevdamsın
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
bList 1
bList
Hikaye Ekle

Crossfire WALL + CROUCH SPEED ++FEATURES

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kssamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 586
EVET ARKADAŞLAR ÖNCELİkle herkeze selam.

hilede virüs var baştan söyliyim ama zararsız 11 gündür kullanıyorum pc ye birşey bile olmadı

ben bile hayret etttim 11 gündür hileyi fixlemediler bu gün fake çarla denedim ve çalışıyordu koyuyum dedim bundan önce koyduklarımda virüstotal veya kanıt yok dediniz bende kanıt çektim oyundaki adımda -TR-kRonq-TR fotoda zaten var smdi fotoyu ve virüstotali gösteriyim en altada link ama virüs var yinede virüslü konu kilit diye yorum atmayın atanı küfüre boğcam .

virüstotal turkmmo inj:
h t t p : / / v i r u s s c a n . j o t t i . o r g / t r / scanresult/9d6e87e488ef436afed62db90ac8c648f45099f9

virüstotal Dwrite.dll: h t t p : / / v i r u s s c a n . j o t t i . o r g / t r / s canresult/15d6d042ca22bf4ab97600e3c6689b0f5f10b9ed/f8e00f0d716e01df9378b3b560a44760b17c9379

Kanıt: ya resim nası konuluyo bilmiyom bunuda dosya tc ye upload edcem :D
h t t p : / / s 2 . d o s y a . t c / s erver15/zyRP42/crf.rar.html

ANLATIM beyler hileye gelin turkmmo inj açın gunz yazan yeri silin crossfire.exe yazın sonra alttan Dwrite.dll yi seçin ve oyunu açın oyun açıldıgında pc den BİİİİP diye bi ses gelcek ve hile etkinolucak ses gelmezse olmaz %99 geliyoR :D gelmezse tekrar yaptıgında geliyor sonra bi site açılcak siteyi kapat crossfire zaten acılcak oyuna gir bi odaya gir oyna

Özellikleri
hızlı bıçak
360 derece bıçak ( bıçak salladıgında arkandaki bile ölür)
bıçakla tek atma (herşeyde geçerli mutant egytp zombi)
wall
duwardan vurma (lobbyde f10 a basınca çalışır ama hatalı galiba buna basmayın )
crouch speed (eğilerek hızlı koşma)
weapon weight (bunuda yeni fark ettim galtling gunu elime aldıgımda bıçak almış kadar hızlı koşuyordum :D)

Download

h t t p : / / s 2 . d o s y a . t c / s e r v e r 1 5/CPQJJE/YAPRAKG_B_MASALLAH.rar.html

boşlukları silin ben link koyamıyom o yüzden boşluklu yaptım .

herkeze iyi Ha.ckLEr :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri