Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

11 Haziran Şuan Çalışan AimBot/WallHack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PrincessOzge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba 1 Hafta Filan Oldu . Point Blank Oynamaya Başladım . Herkesin Ekipmanları Çok İyiydi Ve Çok İyi Oynuyorlardı . Bende Rütbe Atlayamıyordum . Bu Yüzden Uzun Süreli Hile Arayışım Sonucunda Güzel Bir AimBot Buldum . Sizinle Paylaşmak İstedim

Download Link :

VirüsTotal :

Arkadaşlar .Net Framework Hatası Verenler Framework Kurdukları Zaman Hata Düzelecekdir .

Hileyi Çalıştırmak İçin ;

Hileyi Açın . Karşınıza Bir Ekran Çıkacak Orda Start Exit Var . Start'a Basın . Program Kaybolacak . Sonra PointBlank'i Açın . Kontrol Butonu'na Basın . Sonra Hile Ekranı Yeniden Ekrana Gelecek . Yine Start'a Basın ve Hile Ekranını Aşağı Atıp Oyunu Başlat'a Bilirsiniz . Herhangi Bir Odaya Girip [END] Tuşuna Bastığınızda Hile Menüsü Aktif Olacaktır . Teşekkürler ..!

Arkadaşlar Örnek Wallhack Resmi Koyduğum İçin Konu Kilitlendi Resmi O yüzden Kaldırıp Konuyu Tekrar Açıyorum .

Yapamayan Arkadaşlar Mesaj Atarsa Yardım Edebilirim . Eğer Beğendiyseniz Yorum Atıp Konuyu Güncel Tutarsanız Sevinirim . E Bir Teşekkürü'de Hor Görmeyin :)

Son düzenleme:
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri