Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Süper Moderatör olan birisinin böyle yapması gerçekten kendisini düşürmesine yetmiş de artmış.
O kişiyi görüyorum neredeyse her gün birisiyle tartışarak kendini iyice düşürüyor. Öncelikle sen onları takma kardeşim.
Bunun yanında da o kişi Yönetici olmayı hedefliyor. Ne kadar yazık. M@STER ve Final gerekli cevabı vermişler. Onlara katılıyorum.
Tekrar: Böyle diyenleri takma, senin düşüncen, senin kararın. Sen yakıştığını düşünüyorsan yakışmıştır ki yakışmış da. Bende düşünüyorum sol koluma
Çok güzel bi desen buldum. Onu yaptıracağım haftaya
O kişiyi görüyorum neredeyse her gün birisiyle tartışarak kendini iyice düşürüyor. Öncelikle sen onları takma kardeşim.
Bunun yanında da o kişi Yönetici olmayı hedefliyor. Ne kadar yazık. M@STER ve Final gerekli cevabı vermişler. Onlara katılıyorum.
Tekrar: Böyle diyenleri takma, senin düşüncen, senin kararın. Sen yakıştığını düşünüyorsan yakışmıştır ki yakışmış da. Bende düşünüyorum sol koluma

Çok güzel bi desen buldum. Onu yaptıracağım haftaya

Süper Moderatör olan birisinin böyle yapması gerçekten kendisini düşürmesine yetmiş de artmış.
Çok güzel bi desen buldum. Onu yaptıracağım haftaya![]()
Forumu dengeliyenler M@STER Ve Final07 diğer yöneticilerde var şimdi yazmiyim. Dövme istiyorsan sana yapabilirim Her dövmede başka iğne kullanıyoruz. Her çeşit iğneler var. Tabi Daha Profeisonel biri istiyorsan Abim var. Güzel sanatlar mezunu .
Teşşekürler.Tavsiyen için sağolForumu dengeliyenler M@STER Ve Final07 diğer yöneticilerde var şimdi yazmiyim. Dövme istiyorsan sana yapabilirim Her dövmede başka iğne kullanıyoruz. Her çeşit iğneler var. Tabi Daha Profeisonel biri istiyorsan Abim var. Güzel sanatlar mezunu .Teşşekürler.

Öncelikle konu içinde yorumumu silen moderatöre haddini bilsin diyorum, bu forumda kimsenin dini inancına karışamassın. Bu konu da ki olumlu yönde ki yorumumu silmen senin görgüsüz, cahil biri olduğunu gösteriyor, yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum. Konu sahibi arkadaş'a da güle güle kullanmasını tekrardan dile getiriyorum 

Son düzenleme:
Öncelikle konu içinde yorumumu silen moderatöre haddini bilsin diyorum, bu forumda kimsenin dini inancına karışamassın. Bu konu da ki olumlu yönde ki yorumumu silmen senin görgüsüz, cahil biri olduğunu gösteriyor, yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum. Konu sahibi arkadaş'a da güle güle kullanmasını tekrardan dile getiriyorum![]()
​Teşşekür ederim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)