farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Tatto

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Whole
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Süper Moderatör olan birisinin böyle yapması gerçekten kendisini düşürmesine yetmiş de artmış.
O kişiyi görüyorum neredeyse her gün birisiyle tartışarak kendini iyice düşürüyor. Öncelikle sen onları takma kardeşim.
Bunun yanında da o kişi Yönetici olmayı hedefliyor. Ne kadar yazık. M@STER ve Final gerekli cevabı vermişler. Onlara katılıyorum.

Tekrar: Böyle diyenleri takma, senin düşüncen, senin kararın. Sen yakıştığını düşünüyorsan yakışmıştır ki yakışmış da. Bende düşünüyorum sol koluma :)

Çok güzel bi desen buldum. Onu yaptıracağım haftaya :p

Öncelikle Hayırlı Olsun tekrar, başında bir 2 tartışmamız oldu fakat benim kesinlikle din ayrımı yaptıgım falan yok yorumlar oyle ust uste gelınce bende konuyu kapamak zorunda kaldım haliyle polemick cıkıyordu konuda

Benim ne yaptıgım adminlerden baska kimseyi ilgilendirmez , kendimi kücük düsürdügümde yok şahsi fikirimi ortaya koydum yoneticiler de konuyu açtı ??? ayrıca daha sen beni tanımyorsun 38 mesajla her gün görmen imkansız tabi ki aklıma bir iki isim geliyor eski hesaplarından . Yaran var ki gocunuyorsun dostum , ben sizin gibi de rütbe meraklısı olmadım eğer olsaydım forumu erken bırakırdım 1 senedir smod kaldım ama sesim çkmadı , sizler gibi abilerime yani adminlerime patavatsızlık etmedm. Zamanında 1 - 2 tartısmam oldu fakat gereken mesajları yolladım , ben buradayken ALLAH izin verirse paylasımlarıma devam ederim rütbeme dğil.

ufak bir not; konu üzerinden bir daha ismimi kullanır su soyle bu boyle dersen hiç iyi olmaz senin için . bunu tehdit olarak algılama
ikinci not; konuyu saptıran olursa anında mesajını silerim.

Son düzenleme:
Şunu belirtmek isterimki süpermod olsun yada olmasın amacım yalakalık vs. değil. Ama adam sonuna kadar haklı . He siz cünüp gezmek istiyorsanız o size kalmış. Abdestın şartlarını farzlarını bilmeyenler bile yorum yapar olmuş. Yakısmayla yakıstırmayla olmaz herşey. Sen bi dinin yolunda gidiyorsan o dinin farzlarını sünnetlerini yerine getirmelisin. Saçma sapan bi heves uğrunda koşucağınıza gidin Kuran-ı Kerim açında okuyun biraz. Süper mod. Adamın hammaddesisin takdir ettim seni.

Din konusu açmak yasak diyoruz kardeşim bildirildi.

Gerçekler acıdır. whole. Şimdi git kendinizi sattığınız şeyler uğruna dininide sat Alışkınsınızdır. Sözlerimin her kelimesinin arkasındayım. İstediğini yap.

:D Ne kadar insanın hür olmasına karşı olduğun belli ''Dinini Sat'' Anlamadığım nokta şu insanlar özgürdür ve kararlarını ve seçimlerini yaparken birisinden izin almamıza gerek yok yasal olarak +18. Gerçekler budur bidahada karşıma çıkma Benim işim bu hiç kimse karışamaz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri