Botun en rahat kastığı, oynaması en zevkli tr serveri hangisi? Hilesi az, çok savaş olmayan ama çok sönük de olmayan.
Ben tr5 diye düşündüm ve orda hesap açtım. Sizin düşünceleriniz neler?
Char kasmaya neden karar verdin, takas etseydin senin aegisle filan diyenler için:
İsk2 deki 24arge,aegisimi kimse istemiyor. daha doğrusu serveri kimse istemiyor
isteyenlere de ben güvenmedim.
Ya çok aşırı bir hesap teklif ediyorlar(5 havoc, 10droit,500 x4 cart curt) çalacak diye korkuyorum yada elden olmaz, ilk sen ver, ilk vermem diyorlar. İnsan biraz konuşur önce. Adam eklemiş yazdığı şu:
''Takas? 44arge,citadel,abd batı, ilk sen verip msnyi onaylayacaksın. çalmaman için.''
Siz ne cevap verirdiniz? Ben direk engelledim
Birisi geldi 2 hesap vericem ilk soyuk olanı veriyim sonra sen ver dedi. Sahtekarlıktan dava açtım bilişim suçlarına dedim. verdiği cevap şu
direk kopyala yapıştır yapıyorum)
''abi nolrr yapmaaaa daha 13 yaşındayım babam çok kızar. nolurr abi özür dilerim''
eklediğinde 42 yaşında polisim demişti. bunlardan sonra kimseye güvenim kalamdı gine kendim kasmaya karar verdim.
Ben tr5 diye düşündüm ve orda hesap açtım. Sizin düşünceleriniz neler?
Char kasmaya neden karar verdin, takas etseydin senin aegisle filan diyenler için:
İsk2 deki 24arge,aegisimi kimse istemiyor. daha doğrusu serveri kimse istemiyor
isteyenlere de ben güvenmedim.Ya çok aşırı bir hesap teklif ediyorlar(5 havoc, 10droit,500 x4 cart curt) çalacak diye korkuyorum yada elden olmaz, ilk sen ver, ilk vermem diyorlar. İnsan biraz konuşur önce. Adam eklemiş yazdığı şu:
''Takas? 44arge,citadel,abd batı, ilk sen verip msnyi onaylayacaksın. çalmaman için.''
Siz ne cevap verirdiniz? Ben direk engelledim
Birisi geldi 2 hesap vericem ilk soyuk olanı veriyim sonra sen ver dedi. Sahtekarlıktan dava açtım bilişim suçlarına dedim. verdiği cevap şu
direk kopyala yapıştır yapıyorum)''abi nolrr yapmaaaa daha 13 yaşındayım babam çok kızar. nolurr abi özür dilerim''
eklediğinde 42 yaşında polisim demişti. bunlardan sonra kimseye güvenim kalamdı gine kendim kasmaya karar verdim.
Son düzenleme:
Baş Şimdi Bot En Fazla Olduğu Tr Server TR6
En Rahat Ucuz Olan Server İse Tr1
Denen Dersen Daha Eski Server Tr6 da 100 Kişide Goli varsa Tr1 de 1000 kişide vardır.
O yüzden Daha Ucuz Fiyatlara Alabilirsin. Herşeyi Botta Azdır Eski Server Olduğu İçin
En Rahat Ucuz Olan Server İse Tr1
Denen Dersen Daha Eski Server Tr6 da 100 Kişide Goli varsa Tr1 de 1000 kişide vardır.
O yüzden Daha Ucuz Fiyatlara Alabilirsin. Herşeyi Botta Azdır Eski Server Olduğu İçin