Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sadece Öneri İstiyorum?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan immortalqrew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
diminesher ve solace şu anda hiç iş görmeyen gemiler.
diminesher vuruşu adamın kalkanından götüyor ve hiç canı gitmiyor iyi değil.
spectrum kaçmak için kulanırsın, %80 hasar azaltıyor.
sentinel cubi keserken iş görür ama 2-3kişi kesiyosanız dibinde biraz beklersin başkada işe yaramaz.
venom ise adama daldıktan sonra adam ema atınca açacağın özelliktir. adam %90 ölür :D
yada boss tallona filan aç, baya canı gider.

Ben de hiç birisi yok tasarımların. AEGIS var.
30snde bir 75k kalkan dolduyor. grp arkadaşının üstüne tıklarsan onada 125k doldurur. ikinizede doldurur yani.
1,5dk da kendine 160k can basar. grup arkadaşına tıklarsan eğer onada aynı zamanda 320k can basar.
2 dk bir teşil + işareti bırakır yere ve üstüne gelen tüm grup arkadaşlarına ve sana saniyede 20k can doldurur. 12saniye filan açık kalıyor.
FULL LF3, 24ARGE,8 İRİS AEGİS İLE:
%50 yetenek güçlendiricisi, %10 hasar güçlendiricisi(alışverişteki) ile hiç durmadan x1-eco beslemesiz cubi kesersin :D

güçlendiricin yoksa
7-8k vuran bir grup arkadaşı bulursan eğer ikiniz beraber kesersiniz. hem adam kazanır hem sen. çünkü adam senden fazla vuruyor ve daha çabuk kesiyorsunuz. hhem de adam tamir olamdan sürekli cubi kesiyor. ama adamda elmas olması gerekli yoksa kaçması gerekir kalkanı biter.

Sakın anahtar alma .

Şahsen 750 tane denedim sadece 19 Lf4 cıktı .

Eski hesabımda .

yuh bala bak.
şimdilerde millet 2kat lf4 gününde 1000 sanndıkta naca 3-4 tane çıkartıyor.
benim sandık sayısı 350yi geçti 50 tane var. 2kat lf4te açtım nerdeyse hepsini.
hiç bir şey çıkmadı. tasarım,kamuflaj filan.
6 parça apis, bir ton plt3030, baya bir xenomit,15-20tane hız,15-20tane b01 kalkan(ezik olanından) başka bir şey çıkmadı :D
50 tane kaldı açmaya kıyamıyorum gine boş çıkacak diye :D

diminesher ve solace şu anda hiç iş görmeyen gemiler.
diminesher vuruşu adamın kalkanından götüyor ve hiç canı gitmiyor iyi değil.
spectrum kaçmak için kulanırsın, %80 hasar azaltıyor.
sentinel cubi keserken iş görür ama 2-3kişi kesiyosanız dibinde biraz beklersin başkada işe yaramaz.
venom ise adama daldıktan sonra adam ema atınca açacağın özelliktir. adam %90 ölür :D
yada boss tallona filan aç, baya canı gider.

Ben de hiç birisi yok tasarımların. AEGIS var.
30snde bir 75k kalkan dolduyor. grp arkadaşının üstüne tıklarsan onada 125k doldurur. ikinizede doldurur yani.
1,5dk da kendine 160k can basar. grup arkadaşına tıklarsan eğer onada aynı zamanda 320k can basar.
2 dk bir teşil + işareti bırakır yere ve üstüne gelen tüm grup arkadaşlarına ve sana saniyede 20k can doldurur. 12saniye filan açık kalıyor.
FULL LF3, 24ARGE,8 İRİS AEGİS İLE:
%50 yetenek güçlendiricisi, %10 hasar güçlendiricisi(alışverişteki) ile hiç durmadan x1-eco beslemesiz cubi kesersin :D

güçlendiricin yoksa
7-8k vuran bir grup arkadaşı bulursan eğer ikiniz beraber kesersiniz. hem adam kazanır hem sen. çünkü adam senden fazla vuruyor ve daha çabuk kesiyorsunuz. hhem de adam tamir olamdan sürekli cubi kesiyor. ama adamda elmas olması gerekli yoksa kaçması gerekir kalkanı biter.

Hll Bende AEGIS alcam haftaya

saolun ama benim gemim full goliathım var 10 tane lf4te var ben sadece tasarımları sordum konu nerelere geldi :) "safakbaba" anlattıkların mantıklı ama venom %90 diyorsun orta halli bir gemiyle fark eden birşey yok. Benim gemim zaten iyi vuruyor o yüzden extra bir saldırıya ihtiyacım yok.. Ama Aegis yada Sentinel arasında gidip geliyorum :D

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri