Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cocol Public Menu Hack C* TÜRKÇE !! [NA]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CoCoL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 91
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Birşey sorcam crossfire dosyasına attım neti temizledim sonra exeye tıkladım reklam çıktı reklama tıkladım sonra aktif et çıktı ve özellikler var ordan seçip mi aktif ete bascaz yoksa seçmedenmi????

trojen her türlü zararlıdır. hep bu zararsızdır diyenler yüzünden bilgisayarım çöktü.İNDİRMEYİN KONU KİLİT PLS

tek wall hek var

Birşey sorcam crossfire dosyasına attım neti temizledim sonra exeye tıkladım reklam çıktı reklama tıkladım sonra aktif et çıktı ve özellikler var ordan seçip mi aktif ete bascaz yoksa seçmedenmi????

Hayır sadece orada tanıttım.Oyunu aç ve bir odaya gir.Sonra oyun başlayınca İnsert tuşuna basıp yön tuşlarını kullanarak özellikleri aktif et..

tek wall hek var

Tek wall hack yok.Yön tuşlarını kullanarak özellikleri seçin.Lütfen konuyu okuyun..

trojen her türlü zararlıdır. hep bu zararsızdır diyenler yüzünden bilgisayarım çöktü.İNDİRMEYİN KONU KİLİT PLS

Kardeşim trojenin türüne göre değişir.Virüsler hakkında bilgin yoksa ve güvenli denilipte indiriyorsan o senin sorunun.Emin ol 27 tane virüsü olan hackler var ve hepsi zararsız.Sadece korumayı kırmak için onlar..

Son düzenleme:
Sistem hatası dior aktif et flnda çıkmıyor konu kilit..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri