C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cocol Public Menu Hack C* TÜRKÇE !! [NA]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CoCoL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 91
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kardeşim ben indirdim oyuna girdim her seyi ayarladim girince ne yapicaz o menu den aktif et diyorum bilmem bişey.exe hata faln verio.. contunie quit işaretleri cikio contunie deyince bi işlem olmuo quit deyince hack in hata raporunu veriyo ne yapcaz?

kardeşim ben indirdim oyuna girdim her seyi ayarladim girince ne yapicaz o menu den aktif et diyorum bilmem bişey.exe hata faln verio.. contunie quit işaretleri cikio contunie deyince bi işlem olmuo quit deyince hack in hata raporunu veriyo ne yapcaz?

Kardeşim oyunu açınca bir odaya gir ve oyun başlayınca dur insert tuşuna bas.Aşağı yukarı tuşlarıyla özellikleri seç, Sağ sol tuşlarıylada aç kapat.Bir daha insert tuşuna basıp menuyu kapatabilirsin.
Continue quit hatasını arada verir bazı şeyleri yanlış yapınca.Öyle olduğu zaman continue bas.Eğer "loading..." yazısı varsa tekrar oyuna gir.Yoksa tekrar geçmişi silerek hacki baştan aç..

Son düzenleme:
kardeşim insert tuşu çalısmıyor basıyorum menu gelmiyor ama..

ya evet 2 si var direct x 9 u tam yuklerkene denedim hack aciliyomu diye acildi iptal ettim yuklemeyi bi daha yukluyorum yukleniyo bitince ayni sorun olmazsa eyw adamsın kralsın olursa da benle ilgili bi sorundur :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri