xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cocol Public Menu Hack C* TÜRKÇE !! [NA]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CoCoL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 91
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bana dll dosyasını editlemiş bide türköçe dioyrsunuz ya yazıklar olsun bari adamaların emeğini çalmayın ulan bir türke bu yakışmaz adamaq akıllı kendi hilenizi yapın [ODA zor ]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hack %100 çalışmaktadır.Hiç kimse kötü ve boş yorumlar yazmasın.Emeğe Saygı...

bana dll dosyasını editlemiş bide türköçe dioyrsunuz ya yazıklar olsun bari adamaların emeğini çalmayın ulan bir türke bu yakışmaz adamaq akıllı kendi hilenizi yapın [ODA zor ]

1. Dll dosyası yokki editliyim.. exe yi editledim..
2. Konuda da belirttim.Onlar bizim emeğimize saygı duymuyorlar (Gevur diye niteliyorum onları) aynısı onlarda yapıyorlar.Ayrittende oyunda şerefsizin önde gideni bütün gevurlar.Türklere karşı farklı muamele var.. Hack kullanmaktan değilde farklı bazı konulardan..
3. Ben tam 6 tane oyunda edit yapıyorum.
4. Merak etme Warrock tada kendi hilemi yapıyorum.Elitep*perda da paylaşıyorum.

Ya kardeşim herşeyini yaptım 1 sn bekleyinde takılıyo internet explover geçmişini de temizledim tekrar denedim yine 1 sn bekleyiniz de kalıyor heralde geçmişi temizleyemedim bana internet explover geçmişini temizlemeyi detaylı olarak anlatır mısın siliyorum siliyorum tekrar deniyorum yine aynı yerde kalıyor anlamadım anlatır mısın su isi sen ?

Kardeşim konuda video var.Orada detaylı anlatım mevcut ama burdan da söyliyim.Geçmişi silerken bütün seçeneklere tik koy.Hepsini işaretle.. İşaretliyoru musun ?
Birde varsayılan tarayıcın nedir ?

yaa ben bannnnn yedim be .. bu ne is yaa .

Kardeşim ban yemen imkansız.. Başka birşeyden yemişsindir.Hack ile alakası yoktur..

Hack %100 çalışmaktadır.Hiç kimse kötü ve boş yorumlar yazmasın.Emeğe Saygı...

Teşekkür ederim.. İyi oyunlar.

Son düzenleme:
mscrv 110 dll hatası veriyo

Teşekkürler..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri