Merhaba arkadaşlar yine ben speed hack ile karşınızdayım
Bu sefer speed hack çalışıyor
Yapımcısı : DeadOrLive & LiveorDead 2'si arkadaşlar galiba nickleri tam tersi fark ettiyseniz..
Anlatım:Arkadaşlar yapcağız şey çok kolay hileyi Sudden Attack'ın klasörüne atıyorsunuz sonra hileyi açıyorsunuz orda Username ve Password'a e-posta ve şifrenizi sonra orda birşey dolcak tam hemen continue'ye basarsanız hile çalışmaz ordaki dolan şeyde tam sonuna gelceği anda continue'ye basıyorsunuz hilemiz aktif.. İyi Hileler
Videolu Anlatım:
VirüsTotal:
İndirme Linki
Rar Şifresi : 44ts2g1
Ve Yanında bonus wall hack verdim..
+1 yeterlidir
duyduğum kadarıyla yakında duvardan vurma uçma duvardan geçme fln olcakmış.. olduğunda veririm..
Şimdilik bu kadar.. :l04: :ka19:
Bu sefer speed hack çalışıyor
Yapımcısı : DeadOrLive & LiveorDead 2'si arkadaşlar galiba nickleri tam tersi fark ettiyseniz..
Anlatım:Arkadaşlar yapcağız şey çok kolay hileyi Sudden Attack'ın klasörüne atıyorsunuz sonra hileyi açıyorsunuz orda Username ve Password'a e-posta ve şifrenizi sonra orda birşey dolcak tam hemen continue'ye basarsanız hile çalışmaz ordaki dolan şeyde tam sonuna gelceği anda continue'ye basıyorsunuz hilemiz aktif.. İyi Hileler
Videolu Anlatım:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VirüsTotal:
Bir tane zararsız virüs..İndirme Linki
Rar Şifresi : 44ts2g1
Ve Yanında bonus wall hack verdim..
+1 yeterlidir
duyduğum kadarıyla yakında duvardan vurma uçma duvardan geçme fln olcakmış.. olduğunda veririm..
Şimdilik bu kadar.. :l04: :ka19:
Son düzenleme:
indirenlere geçmiş olsun,
viruslu dosya trojen var.
1-2 güne bilgisayarınızdaki hesaplarınız çalınır izleniyorsunuz hacklenmişsinizdir.
viruslu dosya trojen var.
1-2 güne bilgisayarınızdaki hesaplarınız çalınır izleniyorsunuz hacklenmişsinizdir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)