HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sadece İstediğimiz Basit Hem Fiyat konusunda Uygun Hemde Düzgün İnsanlar ve Bilişim iLe Uzun süreLi Çalışmak İstiyoruz Çok Şey İstemiyorum Biz Ödeme Konusunda Nasıl sıkıntı Yaratmıyorsak Çalıştığımız firmada Bize Sıkıntı Yaşatmasın..
Kurulum Özellikleri :Hileler %100 engelli olsun uyku modu sorunu olmasın ch ler kapanmasın yeterli.
Ek:1 GB Server Alacağız ama İlerleyen Zamanlarda 2 3 4 olucak
Not :Hiç Şekilde veya HİçBir Zaman Ödemede Sıkıntı Yaşanmaz...İyi FormlaR....
+ Lütfen Biraz Ucuz Olsun
Kurulum Özellikleri :Hileler %100 engelli olsun uyku modu sorunu olmasın ch ler kapanmasın yeterli.
Ek:1 GB Server Alacağız ama İlerleyen Zamanlarda 2 3 4 olucak
Not :Hiç Şekilde veya HİçBir Zaman Ödemede Sıkıntı Yaşanmaz...İyi FormlaR....
+ Lütfen Biraz Ucuz Olsun

4 Gün İçerisinde Ödeme Yapıcam. +4 Aylık Alıcam Script'i Varmı Putty'Nin
Öncelikle Merhabalar Diliyorum Size
Rüzgarweb İnternet & Bilişim Teknolojileri Olarak Sizleri Hizmet Vermekden Mutluluk Duyarız .
Hizmetlerimizden yararlanmanızı güvenli ve düzenli bir müşteri memnuniyeti sağlayacağız eminim ki .
- TR Tipi Süper Files Ve Normal Kolay Orta Zor Seçenekli Server Filesimiz Mevcut Konumda Olup , Auto Packsız Hile Engelledir .
- Alışveriş Yapmak İsterseniz Bekleriz .
Web : www.ruzgarweb.com
Msn : Admin@ruzgarweb.com
YS : 2569
- Alışveriş Yapmak İsterseniz Bekleriz .
Web : www.ruzgarweb.com
Msn : Admin@ruzgarweb.com
YS : 2569
En geç 2 saat içerisinde teslim etmekteyiz!
Tanıtım konumuz ; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...-pobe-bilisim-|-karne-kampanyalari-aktif.html
Msn: barkin@pobebilisim.com
En geç 2 saat içerisinde teslim etmekteyiz!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)