HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bir soru sormak istiyorum.
Elimdeki kutsalın özelliklerine bakarsak ve kalkandaki karakteri katarsak, savaşçılarla vs. atarken 1 tane edit kullanıyomuşum gibi mi vururum? Teşekıkürler
Kılıç;
-Yarı insanlara karşı güçlü %25
-Zeka +8
-Yarı insanlara karşı güçlü %10
-Savascışara karsı güclü %10
Ve taş: savascılara karsı güclü %35
Şimdi burdan yola çıkarak 25+10+10+35 = %80 savascılara karsı guclu.
+ Bunun üzerine kalkanında savascılara karsı güclü özelliği var ama % kaç hatırlamıyorum (+9kalkan). Onada %20 desek 80+20= %100 savaacılara karsı güclü
Sizce iyimi? Silahı aldıgımdam beri hiç denemediğim için soruyorum. Şimdi savascılara 2 kat daha fazlamı vurcam?
Elimdeki kutsalın özelliklerine bakarsak ve kalkandaki karakteri katarsak, savaşçılarla vs. atarken 1 tane edit kullanıyomuşum gibi mi vururum? Teşekıkürler

Kılıç;
-Yarı insanlara karşı güçlü %25
-Zeka +8
-Yarı insanlara karşı güçlü %10
-Savascışara karsı güclü %10
Ve taş: savascılara karsı güclü %35
Şimdi burdan yola çıkarak 25+10+10+35 = %80 savascılara karsı guclu.
+ Bunun üzerine kalkanında savascılara karsı güclü özelliği var ama % kaç hatırlamıyorum (+9kalkan). Onada %20 desek 80+20= %100 savaacılara karsı güclü
Sizce iyimi? Silahı aldıgımdam beri hiç denemediğim için soruyorum. Şimdi savascılara 2 kat daha fazlamı vurcam?
Son düzenleme:
Teşekkür ederim
Savaşçılara 10k giriyor
Lonca savaşına gittik. Başkanda 2 edit var. Aynı kişiye vuruyoruz. Sen vurma teke alıyosun diyo :m08: Ama savunmam hayla eksik. Vurmama fırsat bırakmayınca yatıyorum 
Bu arada savascı haricinde çok başarılı değilim
Ninja ve şamanlara karşı hiç yükseltmem yok
:ka24:
Savaşçılara 10k giriyor
Lonca savaşına gittik. Başkanda 2 edit var. Aynı kişiye vuruyoruz. Sen vurma teke alıyosun diyo :m08: Ama savunmam hayla eksik. Vurmama fırsat bırakmayınca yatıyorum 
Bu arada savascı haricinde çok başarılı değilim
Ninja ve şamanlara karşı hiç yükseltmem yok
:ka24:- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)