berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

StyleWaR Gemim " 17 Haziran "

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StyleWaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Önce söyliyeyim gemin çok güzelmiş :D

Nası yaptığını söler misin? taktik mi var? Benim gemi sabahtan akşama kadar botta duruyor hayla 2 iris full lf3 :D :D :D

İrisleri krediyle aldıysanız kaça aldınız ve krediyi skylable mi kastınız nasıl kastığınızı söyler misiniz?

Benim Uyguladıgım Taktik...

Credi Hilesiyle x-3de Kasıldım Flax Aldım Sattım Aldım Sattım :) Bazen İRİS-BO2-LF-3'e Bastım İşte Sonuc : Canım Sıkıldıkca İhaleye Giriyorum Parayı Har Vurup Harman Savuruyorum(Öylemiydi :D)

Şuan Alfa-Betayı Acmaya Çalısıyorum

Benim Uyguladıgım Taktik...

Credi Hilesiyle x-3de Kasıldım Flax Aldım Sattım Aldım Sattım :) Bazen İRİS-BO2-LF-3'e Bastım İşte Sonuc : Canım Sıkıldıkca İhaleye Giriyorum Parayı Har Vurup Harman Savuruyorum(Öylemiydi :D)

Şuan Alfa-Betayı Acmaya Çalısıyorum

Bende credi hilesini sonlarında farkettim 15 elit hız ,7 lf3 ve 6 bo2 aldım :D Hiç iris alamadım bir de goliath aldım. Şimdi çar böyle ama 180.000 uridium var onla 12 lf3 2 iris alıcam :D | Ben daha böyle botamı koyayım yoksa sibelon falan mı kesiyim çok bilgim yok oyuna credi hilesi olunca başladım. Sence ne yapayım yardım eder misin?

Bu arada şu kapılar açılırsa çok güzel olur gemin . :D

Gemi Güzel Bi 1t Biriktiriyim İris Vs. Param Hepsini Fulliyim Sonrasındada Goli Alıcam Ve Argeleri Fullicem

Kısaca Sana Önerim ;
Kapıları Aç,Yap Gelen Uri Arge
Aç,Yap Gelenler Arge

Sonra Goliye Geç Sonra Tasarım Al | Kalanı Senin :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)