HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi kardeşim sen bunu hangi programlama diliyle yaptın bu bir ?ikincisi sunucu fln ne sallıyorsun ?
146 kb program mı olur ?
ayrıca benim bilgisayarda indirmeye çalisinca ortaya çıkan sonuç bilgisayardan anlamıyor diyorsunda ben bı keylogger fln nerdeyse hepsini kullanmısım bunlar güncellendiğinde programlar yakalanmıyor warloggermi kullanıyorsun artik bilmiyorum buda kanıtı;
birazdan virüstotal'de kendim taratıcam :ka19:
146 kb program mı olur ?
ayrıca benim bilgisayarda indirmeye çalisinca ortaya çıkan sonuç bilgisayardan anlamıyor diyorsunda ben bı keylogger fln nerdeyse hepsini kullanmısım bunlar güncellendiğinde programlar yakalanmıyor warloggermi kullanıyorsun artik bilmiyorum buda kanıtı;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
birazdan virüstotal'de kendim taratıcam :ka19:
1- Program visual basic ile yazılmıştır.
2- Programın boyutu 1Kb 'de olur, 1 Mb'de genelde AutoIt büyük olur.
3- Dosya.tc free upload sağlayan serverdir.
4- 69 Helper'da Vb ile yazılmıştır.
5- Programlama bölümünde C++ okuyorum. Yeteri kadar bilgim var. Kimsenin karakteriyle uğraşamam.
6- Keyloger yapmak kolay iş değildir. Mantık ve şevkat ister. Kimsenin emeği ile oynamam. Allah korkusu var.
7- Eğer hala inanmıyorsanız videolu anlatım yapayım herşeyiyle + sitede indirme 0 'dan ?
2- Programın boyutu 1Kb 'de olur, 1 Mb'de genelde AutoIt büyük olur.
3- Dosya.tc free upload sağlayan serverdir.
4- 69 Helper'da Vb ile yazılmıştır.
5- Programlama bölümünde C++ okuyorum. Yeteri kadar bilgim var. Kimsenin karakteriyle uğraşamam.
6- Keyloger yapmak kolay iş değildir. Mantık ve şevkat ister. Kimsenin emeği ile oynamam. Allah korkusu var.
7- Eğer hala inanmıyorsanız videolu anlatım yapayım herşeyiyle + sitede indirme 0 'dan ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)