- Konular
- 91
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
05.06.2012 12:53
admin
oyunla ilgili bakım var şuan tam bitmedi. Hepsi bitsinö yle yapalım. Şuan yapsam bile sorun olabilir mağdur olma en azından
Bunu profıl duvarıma yazdınız heşey açık ve net...
Açıçam ama uygun zamanda demek istediniz
Ben şurda yanlıslar yaptım ilgilenmiyceğinizi düşündüm
Abasi Denlen forumdakı üyelik kişi admın senı oyalıyor
Paraların bosuna gitti kimse sana yardım etmez falan değince aklım karıştı
2 haftadır bu sorunu çözmek ıcın saatlerdir günlerdir admınım sizden bişe demeniz bekliyorum...
Kendımı düşündüm ve sizi düşünmedım
Mmomt2 bu aralar çok bakımdan geçiyor sımdı yapılması gereken sorunlar sonra yapılması gereken sorunlar var benımkısıde sonra yapılması gereken sorunlardandır...
Lakin daha sonra yapılması gerekmlidir daha uygun olur...
Admınım k.bakmayın
Sıkboğazlık açtıgım konular duvarınıza yazdıklarım için k.bakmayın
Ama ben beklemekten çok yoruldum 2 haftadır beklıyorum endişe korku
Emeklerım gitcekmı korkusu aklımdan cıkmıyor admınım sizin bana yardım edi etmiyceğiniz herneyse
ADMINIM BEN SİZE GÜVENİYORUM İNANIYORUM SİZE SAYGIM SEVGİM SONSUZ
Ve önemli bişe olmadıgı sürece
Yapmıs oldugum rahatsızlıkları 2. defa yapmıycam
Ama sizede yalvarıyorum benım sorunumu çözebildiğiniz kadar en kısa sürede çözelim çok acil diğelim...
İyi forumlar
İyi çalışmalar
İyi şanslar...
Mmomt2 Geri dönmek istiyorum artık
admin
oyunla ilgili bakım var şuan tam bitmedi. Hepsi bitsinö yle yapalım. Şuan yapsam bile sorun olabilir mağdur olma en azından
Bunu profıl duvarıma yazdınız heşey açık ve net...
Açıçam ama uygun zamanda demek istediniz
Ben şurda yanlıslar yaptım ilgilenmiyceğinizi düşündüm
Abasi Denlen forumdakı üyelik kişi admın senı oyalıyor
Paraların bosuna gitti kimse sana yardım etmez falan değince aklım karıştı
2 haftadır bu sorunu çözmek ıcın saatlerdir günlerdir admınım sizden bişe demeniz bekliyorum...
Kendımı düşündüm ve sizi düşünmedım
Mmomt2 bu aralar çok bakımdan geçiyor sımdı yapılması gereken sorunlar sonra yapılması gereken sorunlar var benımkısıde sonra yapılması gereken sorunlardandır...
Lakin daha sonra yapılması gerekmlidir daha uygun olur...
Admınım k.bakmayın
Sıkboğazlık açtıgım konular duvarınıza yazdıklarım için k.bakmayın
Ama ben beklemekten çok yoruldum 2 haftadır beklıyorum endişe korku
Emeklerım gitcekmı korkusu aklımdan cıkmıyor admınım sizin bana yardım edi etmiyceğiniz herneyse
ADMINIM BEN SİZE GÜVENİYORUM İNANIYORUM SİZE SAYGIM SEVGİM SONSUZ
Ve önemli bişe olmadıgı sürece
Yapmıs oldugum rahatsızlıkları 2. defa yapmıycam
Ama sizede yalvarıyorum benım sorunumu çözebildiğiniz kadar en kısa sürede çözelim çok acil diğelim...
İyi forumlar
İyi çalışmalar
İyi şanslar...
Mmomt2 Geri dönmek istiyorum artık

- Konular
- 91
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
...
- Konular
- 705
- Online süresi
- 11h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 1,521
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 244
- DevLira
- 0
Bakın özel mesaj demek adı üstünde kimsenin görmediği gizli demek. Ordan konuştuklarınızı ayrıca geçmişte yaşadıklarınızı üyelere, bizlere ezberletmek zorunda değilsiniz. Kaç aydır defalarca konu açıyorsunuz. Biz sizi uyarıyoruz açmamanız için. Normal bir üye yapmış olsa şimdiye kaç defa banlanmıştı biliyor musunuz? Özel durumunuzdan dolayı müsamaha gösterip admin ile görüşmelerinizi bölmek istemediğimiz için banlamıyoruz. Ama siz devamlı konu açıp, sürekli bölümleri meşgul edip, yalnızca kendinizle ilgilenilmesini bekliyorsunuz.
Benim bile 2 ay önce attığım özel mesaja admin hala cevap atamadı. Müsait olduğu zamanlar çok nadir ki bu zamanları yakalamak bile sorun. Ama admin bizleri ikinci planlara atıp ilk önce üyelerle ilgilenir. Siz bunun bile bilincinde değilsiniz defalarca uyarmamıza rağmen hala da konu açıyorsunuz. Eğer bu hesapla veya başka bir hesapla bu konuda gene konu açıldığını görürsek gereken cezayı uygulayacağımızdan emin olabilirsiniz.
Benim bile 2 ay önce attığım özel mesaja admin hala cevap atamadı. Müsait olduğu zamanlar çok nadir ki bu zamanları yakalamak bile sorun. Ama admin bizleri ikinci planlara atıp ilk önce üyelerle ilgilenir. Siz bunun bile bilincinde değilsiniz defalarca uyarmamıza rağmen hala da konu açıyorsunuz. Eğer bu hesapla veya başka bir hesapla bu konuda gene konu açıldığını görürsek gereken cezayı uygulayacağımızdan emin olabilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...