BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Allaha Şükürler Olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 377

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Sevgili Kardeşlerim.

Sevgili Kardeşlerim Öncelikle Mutluluğumu Duyurmadan Sizlere Bir Kaç Nasiyatt Vermek İstiyorum.

Kardeşlerim Mutlaka Canınızın Değerini Bilin.
Her Gün Durumunuz Ne Olursa Olsun Çok Fakir Olsan Bile Çok Zengin Olsan Bile Canınızın Kıymetini Bilin Ve Allaha Şükredin.
Allaha Dua Edin.
Canınız Zor Durumda Olmadığı Halde Değerini Bilin.
Namaz Kılın.Kuran Okuyun.
bende Kılmıyorum Açıkçası Ama Allah izin Verirse Bu Gün Başlayacağım.
Arkadaşlar Öyle Bir An Gelir ki Keşke Daha Önceden Boş Şeylere Harcadığım Vaktimi İbadete Harcasaydım Dersiniz.
Başımdan Geçenler Şöyledir Arkadaşlar:
İlk Önce Boynum Birden Kanamaya Başladı.Telaşlanıp Doğrudan Tuvalete Girdim.Boynumu Selpakla Siliyorum.Birden Midem Bulanmaya Başladı.Etrafı Duyamıyordum.Başım Döndü.Sonrasını Hatırlamıyorum.Gözümü Açtığımda Yerde Boynumu Tutarak Yatıyordum.Annemi Çağırıyordum Tabi Annemde Duymuş Patırtıyı Korkarak Girmiş Beni Kaldırmaya Çalışıyor.Kafama Boynuma Buz Falan Sürüyor.

Bazı Arkadaşlarımız Belki Bu Çok Basit Bir Şey Olabilir Diyebilir.Ama Asıl Ayrıntıya Şimdi Geçiyorum.

Kafamı Çarptığım Yer Taş Bir Çöp Kutusuydu.Biraz Yatakta Yattıktan Sonra Tuvalete Girdiğimde Çöp Kutusunun Alt Kısmı Kırılmıştı.Halbuki Bu Benim Boynumada Girebilirdi.

Annem Enseme Baktığında Ensem Kızarıktı.Sadece Ensemi Çarpmışım.Nasıl Olduysa ? Kızarık Yerden Nerelerin Zedelendiği Çok Belli Oluyordu.Ve Kafa Kısmının Çarpmasına Sadece Bir Kaç Mm Vardı.

Kısacası Allah şükredip Tövbe Edip İbadet Etmem İçin Bana Büyük Bir Fırsat Verdi.Allahıma Tekrardan Şükrediyorum.

Eğer Kafamı Sert Bir Şekilde Çarpsaydım.Sarsıntı Nedeniyle Büyük İhtimal Beyin Kanaması Geçirip Ölebilirdim.

Arkadaşlar Allaha Şükredip Dua Edin.
Evinizin Kapısından Çıkabileceğiniz Garanti Değil.Şimdi Bunu Okurken Bile Ölebilirsiniz.O Yüzden Bir An Önce Allaha Tövbe Edin,Şükredin Ve İbadet Edin.

Geçmiş olsun.

Bu hayatda yapabileceğim herşeyi yaparım fakat ALLAH varken hayatda ama hayatda büyük konuşmam.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri