- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Sizlere Yeni Yapacağım Wolfteam Aeria Games Hack'i Sunacağım.Bu Hack'imiz Uber Hack Olarak Tanınmıştır.GZN Hack Bir Süre Kapalı Olduğu İçin Bende Bunu Yapmayı Düşündüm.Arkadaşlar İçinde Envanter Hack'te Var.Ben Bunla İlgili Tanıtım Videosu Çektim.
Şimdi Videoyu İzlemeden Önce Sizin Burdan Yorum Yapmanızı İsterim Ve Ben Daha Hileyi Tamamlamadım.Kodlarda Bana Yardımcı Olabilcek Biri Varsa Benim İçin İyi Olur.Videodada Açıkladım Zaten.Hilemiz Tahminimce 20 TL İle Başlar Satışa.Benle Ortak Olacak Arkadaşlarımız Lütfen Burdan Özel'den Bana PM Atıp(Kodlamalardan Anlayanlar)Benle İrtibata Geçsinler.Ben Özel'den Hangi Programı Kullanıcaz Açıklıyacağım Zaten.
YOUTUBE VİDEO LİNK:
MSN ADRESİM:
canatakan999@hotmail.com
TURKMMO MSN ADRESİM:
canatakan999@turkmmo.com
Turkmmo'dakini Kendi Msn'nizden Ekleyebilirsiniz.
Lütfen Konu Kilit Atmayın.
Tarih:08/06/2012

:ka19::ka19::ka19: :l03::l03::l03:
Şimdi Videoyu İzlemeden Önce Sizin Burdan Yorum Yapmanızı İsterim Ve Ben Daha Hileyi Tamamlamadım.Kodlarda Bana Yardımcı Olabilcek Biri Varsa Benim İçin İyi Olur.Videodada Açıkladım Zaten.Hilemiz Tahminimce 20 TL İle Başlar Satışa.Benle Ortak Olacak Arkadaşlarımız Lütfen Burdan Özel'den Bana PM Atıp(Kodlamalardan Anlayanlar)Benle İrtibata Geçsinler.Ben Özel'den Hangi Programı Kullanıcaz Açıklıyacağım Zaten.
YOUTUBE VİDEO LİNK:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
MSN ADRESİM:
canatakan999@hotmail.com
TURKMMO MSN ADRESİM:
canatakan999@turkmmo.com
Turkmmo'dakini Kendi Msn'nizden Ekleyebilirsiniz.
Lütfen Konu Kilit Atmayın.
Tarih:08/06/2012

:ka19::ka19::ka19: :l03::l03::l03:- Katılım
- 22 May 2011
- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar Açıklamayı Unutmuşum Videomuz 24 dakika 48 saniye sürüyor.Bu Uber Hack Tanıtımı Olduğu İçin Anlayışla Karşılamanızı Beklerim.Teşekkürler.
CrAzY_SoFT
CrAzY_SoFT
- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Videoda Kendi Sesim Var 8 dakika 20 saniyeden Sonra Konuşuyorum Çünkü Video Kaydetme Programının Ses Kaydettiğini Unutmuştum 

- Konular
- 123
- Reaksiyon Skoru
- 94
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
Parayla hack satışı yasak diye biliyorum.
Kilit lütfen. Bildirdim.
Kilit lütfen. Bildirdim.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
wampir bak sana diyorum.Hilenin Çıkartıldığı İlk Hafta Herkeze Bedavaya Verilecektir.Ardından 20 TL'den Satışa Sunulacaktır.Zaten İlk Hafta Herkezin Alacağından Eminim Buna Yasak Denilemez.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...