Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Fitswork - Uzay Görüntülerini Netleştir | Odaklan Evlat*

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Odaklan Evlat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 640

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

İyi günler arkadaşlar Web sitelerde dolaşırken Fitswork adlı bir programı gördüm ve programı bana ilginç kılan uzay görüntülerini netleştirmesiydi (:

Tabii bende uzaya merak saran birisi olduğum için hemen bu olayı değerlendirip
Sizlere sunmak istedim buyrun Programın açıklaması ve İndirme Linkleri (:

Fitswork

fw_00.jpg

Fitswork, esas olarak gökbilim alanında kullanılmak üzere hazırlanmış bir görüntü işleme yazılımıdır. Jens Dierks tarafından geliştirilen ve aralıklarla yeni özellikler eklenen bu kapsamlı yazılım Windows işletim sisteminde çalışmaktadır. 16 bit ve 32 bit çözünürlüklü görüntüleri işleme yeteneğine sahip olan Fitswork ücretsizdir.
Almanca olarak geliştirilen ve bir süredir Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Portekizce dillerini de destekleyen Fitswork, yalnızca sıkıştırılmış bir dosyanın bir dizine açılmasıyla kullanılabiliyor. Bu dosyaya yukarıdaki ya da Türkçe sürüm bağlantılarından ulaşabilirsiniz.
Dizinde "FWlang_turkce.txt" dosyasının bulunamaması durumunda Fitswork Almanca olarak çalışacaktır. Ayrıca, Türkçe çalışabilmesi için söz konusu dizinde "yalnızca" Türkçe dil dosyasının bulunması gerekli. Ana sayfadan diğer dillere ait sürümlere de erişilebilirsiniz. Bazı fotoğraf makinelerinin desteklediği ham (raw) fotoğraf dosyalarını işlemek için, aynı dizine aktarılması gereken bu " " kullanmalısınız.

Yukarıda Tanıtımı yapılmış olarak koydum... Anlatımın içinde Download Linki Bulunuyor Ama Ben >Yinede Size İndirme linkini atmak istedim.

Hepinize İyi TurkMMO'lar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri