romegames 1
romegames
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Darkorbitin Geldiği Nokta.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ali1174
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

2.3 Adamdan Herkez Porta Kacıor Sıkan Yok Kovalıyan Yok Herkez Bot Klalnırsa Sonuc üsteki Resim Gibi Olr Eskiden oyun Daha Güzeldi kovalıolardı falan Şimdi bakıyorum Biri gelior 200 bin falan skıor ztn 3.4 sıkısta Kesior Bu gidişle Oyun Dahada Kötüye Gidicek Gibi Gözüküor konu kastım falan yok zaten 2.3 knu acmısım bunu acsmda bşy deişmez , Amac Sadece Sizn Ne düşündünüzü Merak ediyorum Darkorbitin 1.2 Sene Sonraki halini Bi düşünelm Sizce böle devam ederse 1.2 Sene Sonra Darkorbit Nasıl bi oyun olr ?

Nedense bu botların darkorbitin işine geldiğini düşünmeye başlıyorum. Online oyuncu sayısı ve üye sayısını arttırmada birebir. Oyuncuların yarısı bot kullanıyo ama tüm servelerdan banlanan adam sayısı 200 - 300 civardında. Ceza yiyenlerde ona keza. Kısaca bu banlama olayının da sadece bir gösterişten ibaret olduğunu düşünüyorum. Açıkçası foruma gidip ben hile kullanıyorum desem aferim iyi yapmışsın dicekler diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Oyun her geçen gün dahada kötüye gidiyor bu aşikar zaten

Vuruş Gücünü azaltacak bir yöntem bulamazlarsa , bedava Uridiumda verseler Oyuncu bulamayacaklar

Bunu nasıl yaparlar bilmiyorum Sürekli Vuruş gücünü arttıran yetenekler gelir Yakında LF-5 Çıkacak Bu sefer Millet 300 - 400 K Vurmaya başlayacak

Benim düşüncem Kazları Ne kadar yolsam Okadar kardır düşüncesiyle Gidebildiği kadar gitmek :rolleyes:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri