Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Travian oynayan lütfen bakın tartışma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan user101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 493

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

O KADAR PVP AÇILDI SONUÇ..HEPSİ EN FAZLA 1 HAFTA AÇIK SONRA KAPAANIYOR.

V YA SÜREKLİ BUG VEYA DİĞER OYUN HATALARI OYUNA GİRİŞ YAPILMIYOR V.B.

ŞU İŞİ DÜZGÜN Bİ ŞEKİLDE YAĞPAN EKLAM VERSİN..BURASI DENEME TAHTASI DEĞİL AÇ RESET ..AÇ RESET ..PC DEĞİL.. Kİ WİNDOWS GİBİ HEMEN KURULSUN İNSANAŞLR EMEK VERİYOR..BÖLE İŞ OLMAZ.,

BENİM aNLADIĞIM BU ..LÜTFEN YORUMALRINIZI YAZIN.

Tekrar ben devraldım ve sürümü v0.0.3 e çıkardım. Koruma süresi bugunu kapattım. Vaha alma bugunu fixledim. Vahadan ve diğer köylerden 2 kat asker gelme bugunu fixledim. Eğer bu laflar bizeyse tekrar çok özür dilerim.

sANA dEĞİL DOSTUM VERDİN Bİ ACEMİYE OYUNU ART ARTA RESET AT SANKİ P..TRAVİAN GENELİ ..SENİN AÇTIGIN HER PVP SÜPERDİ..HAKKINI VERMEK GEREK AMA KISA SÜRDÜ..ONDA SENİN Bİ HATAN YOK.

REKLAM YAPIYORUM..ARKADAŞALR GELİYOR SAOL HEPSİ KIRMIYOR..AMA HER PVP BÖEL SIKINTI BU SEBEPLE..BEN GİRERİM ÇÜNKÜ KALİTENZİ VAR..AMA HER OYUNCU BU KASAR SABIR ETMEZ..TÜM PBP AÇANALR İÇİN GEÇERLİ.

beN asdf

Yeniden ben devraldım. Yeni script kurdum. Vaha ve asker bugu kalktı. Panel gelişti. Artık panelden event falan da yapılabilecek :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri