Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ne Kadar Komut Kullanmayı Seven Modlarımız Var yaw Hemen Konu Kıtlıyorlar Arkadaşım Mantıklı 1 Cvpın Varsa Cvbını Ver Konuyu kıtLe Abuk Subuk Cvp Verıp Konuyu Kıtleme ki Yeni 1 Konu Acmayalım
Ilgılenecegını BIlıyorum Zaten. Zaten Admin Olmasa iş Bazı Modlara Kalsa Forumun Halide Oyunun Halide Harap
Ilgılenecegını BIlıyorum Zaten. Zaten Admin Olmasa iş Bazı Modlara Kalsa Forumun Halide Oyunun Halide Harap
Size mantıklı cevabı verdim sanırım.
Mesaj attıysanız konu açıp burayı meşgul etmeye gerek yok herhalde. Buraya konu açtığınızda işlemi hızlandırmıyorsunuz.
Üstelik karşınızdaki admin de insan günde bi ton sorunla ilgileniyor gecikme tabi ki olacaktır.
Herhangi bir yönetim üyesinden şikayetiniz varsa admine özel mesaj atın.
Mesaj attıysanız konu açıp burayı meşgul etmeye gerek yok herhalde. Buraya konu açtığınızda işlemi hızlandırmıyorsunuz.
Üstelik karşınızdaki admin de insan günde bi ton sorunla ilgileniyor gecikme tabi ki olacaktır.
Herhangi bir yönetim üyesinden şikayetiniz varsa admine özel mesaj atın.
Zaten Insan degiL Demıyoruz MesguLDe Etmıyoruz Konuyu Kıtlesende Konu sıLınmıyor Kıtlemesende CoLuk Cocuktan Ne Sıkayetım Olcak Hani 1 Soylev Vardır Kıyametın Alametlerinden Biri Kucuk Buyugun Onunde Gıder
Adminimiz SaoLsun ne kadar iLk Okul Cocugu Varsa Basımıza Yetkılı Yapmıs En Ufak 1 Seyde Kandırılıorlar
Adminimiz SaoLsun ne kadar iLk Okul Cocugu Varsa Basımıza Yetkılı Yapmıs En Ufak 1 Seyde Kandırılıorlar- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)