onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

777crew c3 soyan arkaşıma sesleniyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 777CREW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

777CREW

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
103
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

KARDEŞİM ÖNCELİKLE Bİ ÇAR SOYMAK İNSANA ÇOK TATLI GELEBİLİR BİLİYORUM AMA BUNU GERÇEK DÜNYADA BENZETİCEK OLURSAN SEN BİR ŞEYE EMEK VER GECENİ GÜNDÜZÜNE KAT UĞRAŞ ZORLUKLAR ÇEK SİTRESE GİR VE BİRİSİ GELSİN ONU SENDEN ALSINN OKADAR ÇOK KÖTÜ BİRŞEYKİ İŞTE BENİM GECEMİ GÜNDÜZÜME KATIP YAPTIĞIM EMEK BİR ANDA KAYBOLUP GİTTİ VE BU OLAYA ÇOK ÜZÜLDÜM OKULLAR TATİL OLDU TAM BAŞLIYIM DERKEN SEN DÜŞÜN DURUMUMU NESE KARDEŞİM ... SADETE GELİYİM ZATEN FAZLA UZATMAYA GEREK YOK EĞER İÇİNDE ZERRE KADAR İYİLİK VARSA ALLAH RIZASI İÇİN İTEMLERİMİ GERİ VER İNŞALLAH ÇAĞRIMA KULAK VERİRSİN ... EĞER VERMESSENDE SANA HARAM ZIKKIM OLSUN DİYECEK HALİM YOK GÜLE GÜLE KULLAN :( (HELAL OLSUN ) <3
EĞER BURDAN YAZMAK İSTEMESSEN FACE HESABIM YAN HESAP ( arap_sukru.1@hotmail.com ) (ismi= arap şükrü) burdan mesaj at iletişime geçelim...

hiç bir hırsız çaldıgı itemi geri vermez, vermediği gibi de gelip buraya yazmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri