HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çoluk Çocuk Kendini Hacker Sanmış Dolaşıyor Geçmiş Olsun Hacked Oldugu İyi Olmuş Hiç Yoktan Site Acıgını Fark Ettiniz.
Çoluk Çocuk Kendini Hacker Sanmış Dolaşıyor Geçmiş Olsun Hacked Oldugu İyi Olmuş Hiç Yoktan Site Acıgını Fark Ettiniz.
Sağol Ahmet . Bizim Açığımız Yoktu Benim Şifre Zaafımdan Yararlanılmış Gibi Duruyor.
Sağol Ahmet . Bizim Açığımız Yoktu Benim Şifre Zaafımdan Yararlanılmış Gibi Duruyor.
Seni İçten Tanımadan Abi Kimse Senin Sifreyi Çözemez.
Böyle Kardeşler Arasında Böyle Yapan VELETleri Kınıyorum Abi Çoluk Çocuk işleri İe Ugraşıyorlar.
Kolay Gelsin Abi.
Arkadaşlar bazı dostlarımız bana Serhat Esmer olup olmadığımı soruyor. Bilen biliyor , fakat yine de yazma gereği duydum. Ben Serhat Çetin , messenger adresim de metabolic_hell@hotmail.com.
Yani bu konuda adı geçen kişi ben değilim
Yani bu konuda adı geçen kişi ben değilim

Seni bilen biliyor Serhat'ım kafanı yormaArkadaşlar bazı dostlarımız bana Serhat Esmer olup olmadığımı soruyor. Bilen biliyor , fakat yine de yazma gereği duydum. Ben Serhat Çetin , messenger adresim de metabolic_hell@hotmail.com.
Yani bu konuda adı geçen kişi ben değilim![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...