emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Profesyonel Server Files - Pack - Site Düzenleyicisi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ninna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 304

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ad : Efe

Soyad : Sezer

Yaşadığınız Yer : İzmir

Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Daha Önce Kendi Serverlerim Dışında Gmlik yapmadım . Yapmayıda Düşünmedim .

Günlük Online Süreniz : 9 - 10 Saat Arası
Özellikleriniz :Herşeyden Anlarım Sözü İle Kısaltıyorum . Putty Navicat Site , Example : Putty Hataları Çözme Npc Editleme . Her türlü Sistemi Yapma , Lvl Sınırı , Pack , Sunucu Hataları , Kısacası Bilişimin Çözemediği Sorunları Bile Çözerim ! Bu İşin Kitabını Yazdım Desem Hiç Abartı olmaz . Site Konusunda Kod Ve Tasarım Pek İyi Anlamam Yani Prof Değilim Site Konusunda Ama Diğer Konularda Çözemediğim Şey Yoktur.

İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : efe__sezer@hotmail.com
Diğer / Ek : Abuk Subuk Sub Domaine Sahip Olan Pvp Serverler Teklif Göndermesin Kabul Etmiyorum. Kaliteli Bir Serverle Çalışmak isterim. Kısacası Ortaklık gibi.

Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : Rap******* - Dark-M2 [2'side Benim Serverimdi ] +600 Online Vardı . Maddi Sıkıntılar Yüzünden Kapatmak Zorunda Kaldım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri