R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Profesyonel Reklamcı / Tekniker

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Repindov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 160

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Adınız : Oğuzhan
Soyadınız :
Aydın
Yaşınız :
16
Yaşadığınız Yer :
Kayseri
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :
20-25 Kez
Günlük Online Süreniz :
3-5 Saat Hafta İçi 8-10 Saat Hafta Sonu
Özellikleriniz :
Klasik Olacak Ama Reklam Yapabilirim Gerçek Anlamda Reklam Server Tipine Göre 20 Onlinede Getirebilirim 200 Onlinede. Teknik Konuda Yardım Edebilirim Pack, Site, Oyun İçi Şeyler Navicat Filezilla V.b. Kurallara Uyarım Sorumluluk Alabilirim, Türkçemi Güzel Kullanırım Yazımda Tüm Baş Harfleri Alıştığım İçin Büyük Yazarım.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :
Repindov@hotmail.com [Msn'e Pek Giremiyorum Özel Mesaj Daha Uygundur Benim İçin]
Diğer / Ek :
Lütfen Yarım Yamalak Abuk Subuk Serverlere Çağırmayın. Server Kaliteli Olursa İyi Olur İnanın Facebook Hesabıma Her 2-3 Günde Bir GM'lik Teklifi Geliyor. Günlük 500-600 Kişi Giren Sitem Var Bedava Domainli .tr.gg Facebookdan Olsun Üye Olduğum Forumlardan Olsun Sitemden Olsun Güzel Sayıda Oyuncu Çekerim.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri :
M2Pro,CrazyMt2,RebelMt2,MedusaMt2 Aklımda Kalanlar Bunlar 1-2 Sene Önce Bu Serverlerde GM Olmuştum Son 1-2 Senedir Kendi Serverlarımla Uğraşıyorum 4-5 Kez Server Açtım Son Serverim M2Dawn'dı 5 Ay Açık Kaldı Ondan Önceki Serverlerim KardeşlerMt2,GhostriderMt2,AydınMt2,M2İmparator.

Herkese İyi Forumlar Ve Konum Hakkında Düşüncelerinizi Söylerseniz Sevinirim.

Ben reklamcı GM arıyorum facebook adresim mt2 min adresi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri