TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Iste hackker klan aspire

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan polat090910
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 789

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Charlarin honorableleri yok ama banlıda değiller, en azindan bir kaçını gördüm. + XTRAP geliştirilmeden önce, banlanma söz konusu var idi. Şuan için bu imkansız. Oyunu geliştirdikçe xtrap'da gelişiyor.

honorablesi süresiz banlanması anlamına gelmiyor uyarı banı veriliyor süreli ondan sonra honorableleri gidiyor bilgilendireyim dedim :)

Aspire klanı

arkadaşlar en baştaki carın silahlarına bakın

Charlarin honorableleri yok ama banlıda değiller, en azindan bir kaçını gördüm. + XTRAP geliştirilmeden önce, banlanma söz konusu var idi. Şuan için bu imkansız. Oyunu geliştirdikçe xtrap'da gelişiyor.

Bende 3 yıl oynuyorum. Kardeşim illah-i hack olması gerekmiyor honorable'nin gitmesi için xtrap veya dc sorunu yüzündende boş yerelere ban veriliyor. Benim şuan'a kadar hiç hack kullanmadığım carım banlandı oyun hatası ayrıca aspire clanındaki çoğu üyeler carlarını satın almıştır. Her toplumdan bir hain çıkar elbet. :cool:
Ayırca unutma ki TürkEmpiral clan'ı da hack ile geldi buraya Bi söz vardır. Dinime küfür eden müslüman olsa ilk önce kendi klanını düzeltmeye çalış biz sahteci Türk Değiliz. TürkEmpiral Gibi.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri