- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Charlarin honorableleri yok ama banlıda değiller, en azindan bir kaçını gördüm. + XTRAP geliştirilmeden önce, banlanma söz konusu var idi. Şuan için bu imkansız. Oyunu geliştirdikçe xtrap'da gelişiyor.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
honorablesi süresiz banlanması anlamına gelmiyor uyarı banı veriliyor süreli ondan sonra honorableleri gidiyor bilgilendireyim dedim 

- Konular
- 53
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Aspire klanı
- Konular
- 53
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkadaşlar en baştaki carın silahlarına bakın
- Konular
- 245
- Reaksiyon Skoru
- 182
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -142
- DevLira
- 0
Charlarin honorableleri yok ama banlıda değiller, en azindan bir kaçını gördüm. + XTRAP geliştirilmeden önce, banlanma söz konusu var idi. Şuan için bu imkansız. Oyunu geliştirdikçe xtrap'da gelişiyor.
Bende 3 yıl oynuyorum. Kardeşim illah-i hack olması gerekmiyor honorable'nin gitmesi için xtrap veya dc sorunu yüzündende boş yerelere ban veriliyor. Benim şuan'a kadar hiç hack kullanmadığım carım banlandı oyun hatası ayrıca aspire clanındaki çoğu üyeler carlarını satın almıştır. Her toplumdan bir hain çıkar elbet. 
Ayırca unutma ki TürkEmpiral clan'ı da hack ile geldi buraya Bi söz vardır. Dinime küfür eden müslüman olsa ilk önce kendi klanını düzeltmeye çalış biz sahteci Türk Değiliz. TürkEmpiral Gibi.

Ayırca unutma ki TürkEmpiral clan'ı da hack ile geldi buraya Bi söz vardır. Dinime küfür eden müslüman olsa ilk önce kendi klanını düzeltmeye çalış biz sahteci Türk Değiliz. TürkEmpiral Gibi.
Son düzenleme: