M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

ECSRO Yeni Haberler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpersko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

alpersko

Level 1
Üye
Konular
9
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 7 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

MHTC adlı bir private server vardı ve bu server bilinmeden kapandı herkes bunun için çeşitli bir şeyler uydurup bizi kandırmaya çalışıyorlardı ama ne yazıkki bilmiyorlardı ECSRO yani PSRO ''Ocean'' MHTC yi satın almıştı.

Ve bazılarınız diyorsunuz Ocean server dosyalarını satın aldı Joymax tan Joymax server dosyalarını sattığı bir kişiye yada firmaya dava açarmı?

(bu yorumu sizlere bırakıyorum)

Şimdi ECSRO kurulu oldugu yer ABD dir almanya yada hollanda değildir. ıp no larından bakabilirsiniz.

ECSRO tamamen bitmiştir. Server dosyaları oceanda olsa bile ecsro artık başka bir isimle yada başka bir yerde açılabilir Ocean Dava durumu hakkında birşey dememiştir.

Not: Siz Değerli üyelerimize ECSRO gibi Private serverlerde yatırım yapmayın orjinal Silkroad oynayın yada Pserver oynasanızda paranızı harcamayın sonucta ECSRO kapandıgı gibi ECSRO Vip serverinde olan 500 account ta gitti düşünün zenginler ecsro vip'e yatırım yaptılar her charda sun vardı ve bunun fiyatlarını düşünemeyeyiz paranızı bunun gibi şeylere harcamayın.

Aslında ecsro mhtcyi satın almadı, mhtc kurucularından server dosyalarını satın aldı (20.000 dolara) ve söylentilere göre mhtc ise mysro olarak tekrar açıldı aslına bakarsan bu private serverların hepsi birbirine bağlı mesala bir tanesine bir yenilik geldiği zaman bir süre sonra diğerlerinede geliyor aynı altyapı ve dosyaları kullanıyorlar sonuç olarak serverin geliştiricisi aynı çinli gurup.

Bu arada yeni bir duyum aldım ocean yeni bir isimle serveri tekrar açıyormuş, server dosyaları kapanan ecsro ile aynı. Serverin ismi ZSZC olacak.

Serverdan bir video: Link Koyamıyorum İsteyenler "Youtube a Silkroad private server: ZSZC" Yazsın.

Bu konu henüz kesinlik kazanmadığı için bahsetmedim fake olabilir ama video bana inandırıcı geldi, eğer bir gelişme olursa ve doğruysa gelişmeleri sunacağım.

Yeni Haberler Geldikçe Güncelliyorum...

Son düzenleme:
sdfgasfdfsadfasd

asdfsdfasdfasd

fgvaefgsdvcasga

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri